Florin Ristei, după ce s-a spus că Naomi Hedman ar fi însărcinată: „Sunt sănătos. Vă mulțumesc pentru urări!”

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 24 februarie 2023, 15:26

Florin Ristei a elucidat zvonurile potrivit cărora iubita sa, Naomi Hedman, ar fi însărcinată. Artistul a postat pe Instagram un clip în care a explicat ce se ascunde în spatele ecografiei postate pe rețelele de socializare.

Florin Ristei are prima reacție după ce, joi seară, a postat pe InstaStory o fotografie a unei ecografii ce era însoțită de mesajul „OMG” (Oh, Dumnezeule), dând naștere mai multor speculații, conform cărora s-ar pregăti să devină tată.

Florin Ristei, adevărul despre ecografia postată pe internet

Florin Ristei și Naomi Hedman au ales să își trăiască povestea de iubire departe de ochii curioșilor. Astfel că, cei doi nu obișnuiesc să dea prea multe detalii în ceea ce privește viața lor personală.

Însă, joi seară, cântărețul a publicat, pe rețelele de socializare, o fotografie a unei ecografii, făcând întreaga lume să se gândească la faptul că logodnica sa, Naomi Hedman, ar fi însărcinată.

După ce a fost sunat de mai multe publicații și a primit o mulțime de mesaje de felicitare, artistul a decis să lămurească lucrurile.

„Voiam să vă mulțumesc tuturor pentru urări. Chiar sunt bine. (…) Ce să vă zic? Mi-au ieșit analizele perfect. Mulțumesc! Mi-au ieșit la fix. Sunt sănătos. Mulțumesc de urări”, a spus Florin amuzat de situația creată.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Naomi Hedman a izbucnit în plâns la Bacău. De ce clacat logodnica lui Florin Ristei

Citește și: Prima declarație a lui Florin Ristei, după ce s-a scris că s-a despărțit de Naomi Hedman / Exclusiv

Citește și: Imaginile publicate de Naomi Hedman, după ce s-a scris că s-a despărțit de Florin Ristei / VIDEO

Citește și: Cum răspunde Florin Ristei valului de remarci rasiste la adresa logodnicei lui, Naomi Hedman

Povestea de iubire dintre Ristei și Naomi Hedman

Nu este pentru prima dată când în presă apar zvonuri despre Florin Ristei și iubita lui. La începutiul acestui an, s-a spus că artistul și modelul s-ar fi despărțit, după ce Florin a postat un mesaj criptic pe rețelele de socializare.

„Timpul vindecă tot”, a scris atunci solistul trupei Fristei pe Instagram, fără a precizat altceva. În acel moment s-a vehiculat o posibilă despărțire de Naomi Hedman.

Ristei a declarat apoi că acel mesaj făcea referire, de fapt, la titlul următorului său single.

„Timpul vindecă totul este titlul următorului meu single 2023. A fost cântat prima dată live cu orchestra, pe 30 decembrie, la Sala Palatului, la concertul aniversar Orchestra Simfonică București. Înainte de lansarea propriu-zisă a piesei va apărea o versiune live, cu orchestra, ca preview. Chiar acum lucrăm la asta”, a declarat Florin Ristei, exclusiv, pentru Unica.ro.

Florin Ristei și Naomi s-au logodit în anul 2021, în secret. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii X Factor, unde artistul se afla în juriu, iar Hedman a venit în calitate de concurent.

După încheierea concursului a început și povestea lor de iubire, pe care au ales să nu și-o expună.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Florin Ristei

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter