Theo Rose, despre schimbările prin care a trecut de când a rămas însărcinată: „Am telefonul plin de poze cu mine gravidă” / VIDEO

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 31 ianuarie 2023, 09:29

Theo Rose, care este însărcinată în al doilea trimestru, a dezvăluit că a trecut prin câteva schimbări în ultima perioadă.

Artista a povestit pe rețelele de socializare cum i s-a modificat corpul de când a rămas însărcinată.

Theo Rose, despre schimbările prin care a trecut de când a rămas însărcinată

Theo Rose a postat un InstaStory în care a spus că este foarte fericită. Și asta pentru că se simte foarte bine în corpul ei de femeie însărcinată.

„Vă spun sincer, și mie îmi place cum arăt gravidă, mai mult față de cum arătam înainte. Corpul meu a suferit niște transformări mișto. Dacă te uiți așa la mine vezi așa niște forme, ceea ce este extraordionar pentru una care nu a avut deloc. Mi-am luat și eu, ca toate gravidele, un body special, chiloți de femeie gravidă, o bustieră, și când mă mai schimb mai fac câte o poză”, a spus Theo pe pagina ei de Instagram.

De asemenea, cântăreața a mărturisit că și-a făcut deja foarte multe fotografii cu burtica de gravidă.

„Am telefonul plin de poze cu mine gravidă, cu burta, săptămânal îmi fac poze. M-am gândit într-o zi, să îmi fure telefonul și să pună pozele să mă vadă lumea și pe mine că acum îmi place”, a spus artista.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Theo Rose, despre separarea de Alex Leonte și cum a ajuns jurat la Vocea României: „Pe lângă mine am oameni care mă vând”

Citește și: Theo Rose, probleme din cauza sarcinii: „Până și rochiile au devenit ușor incomode”

Citește și: Theo Rose, peripeție în mall. Artista a mers să vadă filmul „Taximetriști” și a auzit cum era bârfită: „Mi-a luat toată viața la rând” / Video

Citește și: Theo Rose vorbește despre fața nevăzută a celebrității: „Artiști mari au sfârșit prin a se sinucide. De ce? Pentru că așa e treaba”

Artista se confruntă cu pofte de gravidă

În ultima perioadă, iubita lui Anghel Damian are diferite pofte, la fel ca orice femeie însărcinată. De curând, artista a poftit la câteva produse de patiserie.

„Am o problemă de gravide. Aș mânca corn cu gem, ștrudel cu vișine, proaspete. De unde iau? Prin zonă pe unde filmăm noi nu au la patiseriile astea. Nu este ce trebuie. Nu e gustul la care mă aștept eu, a, gustat. Spuneți-mi dacă știți, m-ar ajuta”, a cerut cântăreața ajutorul internauților.

Theo Rose și Anghel Damian urmează să devină părinții unui băiețel. Cei doi au anunțat sexul bebelușului în cadrul unei petreceri, unde au lansat un fum de culoare albastră.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Theo Rose.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter