Theo Rose, cu lacrimi în ochi. Ce a spus Anghel Damian despre sarcina artistei: „Nu ai cum să înțelegi pe deplin ce se va întâmpla” / VIDEO

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 16 februarie 2023, 13:39

Theo Rose este însărcinată în cinci luni și se consideră norocoasă că îl are alături de iubitul ei, regizorul Anghel Damian. Ultimele declarații ale acestuia au emoționat-o pe artistă până la lacrimi.

Invitată în emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV, artista a dezvăluit că iubitul ei este speriat, însă și emoționat de această sarcină.

Theo Rose, despre Anghel Damian: „E la fel de speriat”

Cântăreața în vârstă de 25 de ani este însărcinată cu primul ei copil și se declară foarte entuziasmată că va deveni mamă. Dar este fericită și că are alături un bărbat ca Anghel Damian, care, spune ea, este foarte calm și liniștit. Theo Rose este de părere că regizorul va fi un tată foarte bun.

„Anghel e la fel de speriat, pentru că bărbatul nu poate deține controlul, el nu simte cum se desfășoară toată chestia asta, totul se întâmplă înăuntrul femeii, ea deține controlul absolut, ea știe când ceva nu e în regulă, e foarte ușor să-ți dai seama (…) Suntem foarte emoționați de când am aflat că se va întâmpla asta. E un om care știe foarte bine să lucreze cu oamenii și să le ceară frumos tot ce are nevoie din partea lor, iar pentru asta îl admir foarte tare”, a declarat Theo Rose la „Vorbește lumea”.

„Asta se întâmplă și pe platourile de filmare, de asta l-am admirat de la casting, mi se părea că e cineva care știe ce să ceară de la mine fără să mă facă să mă simt jenată pentru asta, îmi dădea curaj să încerc mai mult. Cred că ăsta e un dar extraordinar pentru un copil, să aibă un părinte care să știe cum să pună problema frumos cu el. Cred că sunt norocoasă și cred că i-am dat o provocare foarte mare copilului, să urmeze modelul tatălui. I-am ales un tată cam puternic”, a mai spus artista.

Citește și: Theo Rose, despre schimbările prin care a trecut de când a rămas însărcinată: „Am telefonul plin de poze cu mine gravidă” / VIDEO

Citește și: Theo Rose, despre nunta cu Anghel Damian: „M-am gândit la cununia civilă… Să fie copilul pe numele lui”

Citește și: Theo Rose a dezvăluit numele copilului: „Vă zic, că nu am secrete”

Citește și: Theo Rose, probleme din cauza sarcinii: „Până și rochiile au devenit ușor incomode”

Anghel Damian își dorea să fie tată

În timpul emisiunii, lui Theo Rose i-a fost prezentat un clip în care Anghel Damian vorbea despre viitorul bebeluș, care urmează să vină pe lume peste aproximativ trei luni. La auzul declarațiilor iubitului ei, cântăreața s-a emoționat până la lacrimi.

„Cea mai plăcută surprinză a fost, bineînțeles, vestea că voi fi tată. E o veste care îți schimbă viața, nu ai cum să înțelegi pe deplin ce se va întâmpla, dar e un „prea mult” de stări și de emoții. Pe mine aproape că m-a paralizat așa, un zâmbet tâmp și o reacție foarte puternică în mine, dar pe exterior eram abulic, nu prea știi cum să te exprimi, când primești o astfel de veste. Sunt extrem de fericit, e ceva ce îmi doream în adâncul sufletului meu să se întâmple”, a mărturisit regizorul în cadrul unui interviu.

„A venit într-un moment extrem de potrivit, în care sunt perfect așezat în mine pentru treaba asta și acum aștept să primesc această necunoscută, pentru că oricât ai încerca să te informezi sau să te pregătești, până nu-ți vezi pentru prima dată copilul și nu ești acolo zi de zi cu el, nu ai cum să știi. Vreau să-l învăț să caute fericirea”, a precizat Anghel Damian.

Săptămâna trecută, Theo Rose a dezvăluit și numele pe care îl va purta fiul ei și al lui Anghel Damian: Sasha Ioan.

De asemenea, artista a recunoscut că încă nu a început să amenajeze camera copilului, considerând că are suficient timp pentru asta.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Theo Rose și Anghel Damian

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter