Rihanna, ședință foto incendiară. Cum s-a pozat artista înainte de a deveni mamă: „Îmbrățișând maternitatea”

De Oana Savin, pe

Rihanna se bucură din plin de ultimele săptămâni de sarcină. Artista în vârstă de 35 de ani a publicat pe rețelele de socializare imagini de la o ședință foto incendiară, în care nu mai lasă niciun pic de loc imaginației.

Cântăreața originară din Barbados este o femeie mândră de burta ei de gravidă. De când a dezvăluit că este din nou însărcinată, Rihanna apare în public purtând doar haine care îi scot în evidență sarcina avansată, arătând că o femeie este și mai frumoasă atunci când creează viață.

Rihanna, ședință foto incendiară

Rihanna a afirmat, pe rețelele de socializare, că aceste fotografii au fost realizate când era însărcinată cu primul ei fiu, RZA, în vârstă de 1 an.

„În onoarea primei mele sarcini, îmbrățișând maternitatea și magia pe care acest trup a făcut-o. Bebe RZA… se afla acolo fără să aibă idee cât de nebună este mama lui sau în cât de obsedată mă va transforma”, a scris Rihanna pe Instagram, unde a postat imaginile.

În fotografii, artista este aproape nud, purtând doar o pereche de bikini și un lanț de burtă pentru gravide, în timp ce își acoperă sânii cu mâinile.

Rihanna se află pe o terasă, la malul mării, iar trupul ei este acoperit de razele soarelui, în una dintre cele mai fierbinți ședințe foto pe care le-a realizat până în prezent.

Citește și: Rihanna a purtat un colier pentru burtă, cu diamante, în valoare 1.8 milioane dolari la Oscar After Party

Citește și: Rihanna și-a cumpărat un penthouse cu o sumă imensă: 21 milioane dolari. Imagini din interiorul apartamentului

Fotografiile au fost apreciate de peste 7.8 milioane de internauți, care au lăudat-o pe Rihanna, în comentarii.

„Faci sarcina să pară atât de furmoasă și sexy!”, „Fără cuvinte”, Ești superbă”, „Ești atât de frumoasă”, sunt doar câteva dintre complimentele primite de celebra artistă.

Rihanna, însărcinată pentru a doua oară

Deși fiul ei, RZA, a împlinit vârsta de 1 an pe 19 mai, cântăreața este pe punctul de a deveni din nou mamă. Rihanna a dezvăluit, în timpul concertului susținut la Super Bowl, că este însărcinată. Ulterior, aceasta a confirmat vestea, iar de atunci celebra artistă a apărut în public purtând haine care i-au scos în evidență sarcina avansată, arătând cât de bine se simte în această postură.

Citește și: Numele fiului artistei Rihanna a fost dezvăluit. Micuțul a fost numit după un celebru rapper

Citește și: Rihanna, despre provocările maternității: „Toată experiența e sălbatică, năucitoare”

Nu se știe când va naște aceasta, mai ales că și când l-a adus pe lume pe RZA a făcut-o în mare secret. Mai mult, Rihanna a refuzat să dezvpluie sexul bebelușului ei, iar numele primului ei fiu a fost descoperit de curând.

Pe de altă parte, artista a postat deseori clipuri și imagini în care apare cu băiețelul ei în vârstă de 1 an.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus fotografiile cu care artista a încins internetul

Sursă foto: Instagram, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter