Lindsay Lohan este însărcinată cu primul ei copil: „Binecuvântați și încântați”

De Oana Savin, pe

Lindsay Lohan este însărcinată cu primul ei copil. Actrița în vârstă de 36 de ani a făcut anunțul pe rețelele de socializare.

Lohan și Bader Shammas s-au căsătorit anul trecut, în luna aprilie, iar acum sunt pregătiți să întâmpine un nou membru al familiei.

Lindsay Lohan este însărcinată

Lohan a postat un mesaj pe Instagram, împreună cu o fotografie în care apărea un body de bebeluș pe care scria: „Vin curând”.

„Suntem binecuvântați și încântați”, a scris actrița pe rețeaua de socializare.

Lindsay Lohan și Bader Shammas s-au căsătorit anul trecut, la doar câteva luni după ce au anunțat că s-au logodit.

„Iubirea mea. Viața mea. Familia mea. Viitorul meu”, scria Lohan în noiembrie 2021 pe Instagram, alături de o serie de fotografii în care apărea împreună cu viitorul ei soț.

Citește și: Tom Cruise şi Lindsay Lohan, un cuplu la care nimeni nu se aştepta

Cei doi s-au căsătorit în secret, însă s-a aflat în momentul în care actrița l-a numit pe Shammas „soțul meu” într-o postare pe Instagram.

„Sunt cea mai norocoasă femeie din lume. Nu pentru că am nevoie de un bărbat, ci pentru că el m-a găsit și a știut că îmi doresc să găsesc fericirea și harul, toate în același timp. Sunt puimită că el este soțul meu. Viața mea și totul meu. Fiecare femeie ar trebui să se simtă așa în fiecare zi”, scria atunci celebra actriță.

Citește și: Lindsay Lohan și Bader Shammas s-au căsătorit. „Sunt cea mai norocoasă femeie din lume”

Când a început povestea de iubire dintre actriță și Bader Shammas

Lindsay Lohan și Bader Shammas formează un cuplu de mai bine de trei ani. Actrița l-a menționat pe acesta pentru prima dată în februarie 2020, într-o postare de la un festival de muzică din Dubai. În imagine, Lohan părea fericită alături de un bărbat care purta o geacă neagră și de Chris „Woody” Wood, toboșarul formației Bastille.

Citește și: Din rău în mai rău! Uite ce oribil a arătat Lindsay Lohan la proces!

Din grupul care a însoțit-o pe actriță la festival au mai făcut parte sora lui Lindsay Lohan, Aliana, și rockerul Dan Smith.

Spre deosebire de Lohan, Bader Shammas nu este o persoană cunoscută publicului larg. Mai mult, bărbatul ține la viața sa privată, astfel că și contul său de social media este privat, având în jur de 700 urmăritori.

Citește și: Lindsay Lohan s-a logodit cu iubitul ei, Bader Shammas. „Viitorul meu”

Shammas a împărtășit, totuși, câteva detalii despre el pe paginile de socializare. Potrivit PageSix, soțul lui Lohan este din Kuweit, însă a studiat în Statele Unite ale Americii, unde a obținut o diplomă de inginer și are și un masterat în finanțe.

Cei doi s-au cunoscut după ce Lindsau Lohan s-au mutat în Dubai, în urmă cu șapte ani. Iar actrița spune că nu are planuri să revină prea curând în Los Angeles.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Lindsay Lohan și soțul ei

Sursă foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter