Theo Rose a confirmat că este însărcinată! Prima declarație oficială făcută de vedeta Pro TV

Ultimul update Miercuri, 16 noiembrie 2022, 13:17

Theo Rose a confirmat că este însărcinată cu actorul Anghel Damian. Anunțul vine la o zi după ce părinții ei au spus pentru mai multe publicații că vor deveni bunici.

Într-un story postat pe Instagram, vedeta Pro TV a confirmat fanilor că este însărcinată, neștiind încă dacă este vorba de o fetiță sau un băiețel.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Theo Rose confirmă că este însărcinată cu Anghel Damian

„Vă pup de la filmări! E adevărat, o să avem un nepoțel…sau o nepoată. Când iese vreau să îl strigați nepoate, sau nepoată, depinde. Să fim sănătoși cu toții”, a spus Theo.

Sarcina lui Theo Rose a fost confirmată inițial de Horia Brenciu, pe rețelele de socializare. Artistul a postat pe Facebook un mesaj în care susține că se bucură că cea cu care cântă piesa „Dacă ai ști” va deveni în curând mămică.

„Theo Rose, „Dacă ai ști” cât mă bucur că vei deveni mămică și vom avea un nepoțel. Felicitări ție și salutări cordiale tatălui! Mă gândesc la nume, daaa?”, a scris artistul pe pagina de Facebook.

Theo Rose formează de câteva luni un cuplu cu actorul Anghel Damian

Theodora Maria Diaconu, așa cum este numele real al juratei de la Vocea României, formează un cuplu cu actorul și Anghel Damian (31 ani) de câteva luni. Relația dintre cei doi ar fi început în timpul filmărilor pentru serialul ”Clanul”, serial pe care Damian l-a regizat și în care Theo interpretează unul dintre rolurile principale.

Cântăreața și regizorul au fost nevoiți să își confirme public relația, după ce paparazzi Cancan i-au surprins pe 29 iulie la plimbare în București, îmbrățișându-se și sărutându-se. Înainte de a forma un cuplu cu Theo, Anghel a avut o relație cu actrița Lia Bugnar, care este cu 22 de ani mai în vârstă decât el.

Părinții lui Theo Rose, primii din familie care au confirmat sarcina vedetei

Imediat după ce Horia Brenciu a confirmat că jurata de la Vocea României este însărcinată, presa a încercat să obțină o confirmare și din partea celor doi, Theo Rose și Anghel Damian. Aceștia au refuzat inițial să vorbească despre acest subiect. Cu toate acestea însă, părinții lui Theo au fost cei care au confirmat primii că urmează să devină bunici.

Mama cântăreței a confirmat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV vestea că fiica ei așteaptă primul copil. Părinții lui Theo se declară extrem de fericiți că vor deveni bunici. Nina Diaconu a mărturisit în emisiunea „La Măruță” că într-adevăr va fi bunică și deja și-a făcut planuri să se pensioneze pentru a putea să își ajute fiica la creșterea copilului pe care îl va aduce pe lume. Tot ea a spus că a aflat despre vestea că va deveni bunică în urmă cu două săptămâni.


Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter