Tensiuni la Survivor România 2023. Kamara îi ia apărarea Vicăi, jignită de Alin Chirilă: „E rușinos!”

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Marți, 31 ianuarie 2023, 13:47

Cu fiecare ediție care trece, tensiunile ating cote din ce în ce mai înalte la Survivor România 2023. În ediția de luni a emisiunii de la PRO TV, a izbucnit un scandal între Kamara și Alin Chirilă, după ce acesta din urmă a jignit-o pe Vica Blochina.

S-a întâmplat în timpul unei probe în care Vica se duela cu o concurentă din echipa „războinicilor”, Codruța.

Tensiuni la Survivor România, după ce Vica Blochina a fost jignită

Cele două se aflau pe platformă, moment în care colegii faimoși au încercat să o încurajeze. Doar că totul a degenerat în momentul în care Alin Chirilă a intervenit în discuție.

După ce Kamara și echipa lui au numit-o pe Vica Blochina „regina României”, Alin a subliniat că, de fapt, ar fi o „regină veche”. Această remarcă l-a scos din minți pe membrul trupei „Alb-Negru”, care nu a ezitat să îi atragă atenția „războinicului”.

„Te credeam mai gentleman, Alin. Foarte urat din partea ta, ce ai zis. Ești neobrăzat să vorbești așa despre o femeie. Să-ți fie rușine! E rușinos”, i-a spus Kamara lui Alin.

Vica Blochina la un pas de leșin, în urma unei probe

Într-o ediție anterioară, Vica Blochina a avut parte de un episod la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Din cauza efortului pe care l-a depus în timpul unei probe, vedeta a fost la un pas de a leșina. Colegii din echipă au avut grijă de ea și au dus-o pe brațe pe margine, pentru a o îngriji.

„Nu mă simt foarte bine, mă doare capul, dar nu știu tot ce s-a întâmplat, nu-mi amintesc. Nu am avut putere în mâini și picioare, nu am putut să țin nici un pahar de apă. Experiența Survivor este foarte grea pentru mine. În momentele acestea îmi doresc să merg acasă”, a spus la acel moment Vica Blochina.

Concurenții de la Survivor România 2023

12 fete și 12 băieți au spus da provocării inegalabile de a face parte din emisiunea-concurs de la PRO TV.

Iată cine sunt faimoșii și războinicii care participă în cel de-al treilea sezon al Survivor România 2023.

  • Echipa Faimoșilor: Carmen Grebenișan, Jorge, Ada Dumitru, Ionuț Iftimoaie, Remus Bonoiu, Bianca Patrichi, DOC, Vica Blochina, Ștefania Stănilă.
  • Echipa Războinicilor: Alin Chirilă , Alexandra Porkolab, Robert Moscalu, Lucianna Vagneti, Dan Ursa, Andrei Krişan, Daria Chiper, Răzvan Danciu. Andreea Moromete, Andrei Neagu și Codruţa Began.

Citește și: Cine e Răzvan Danciu de la Survivor România 2023. Ce medie a avut „războinicul” la BAC

Când este difuzată emisiunea Survivor România 2023

Survivor România 2023 este un reality-show de supraviețuire românesc bazat pe formatul internațional Survivor. Programul a debutat pe 18 ianuarie 2020 și a fost difuzat timp de două sezoane (2020 – 2021) la Kanal D, unde a fost prezentat de Dan Cruceru.

Citește și: Cine este Andrei Neagu de la Survivor România 2023. Ce meserie are concurentul din echipa „Războinicilor”

Începând din ianuarie 2022, odată cu sezonul trei, show-ul a fost preluat și difuzat în România de PRO TV.Sezonul 4, Survivor România 2023, a avut premiera pe 9 ianuarie 2023.

Showul este găzduit de Daniel Pavel și are un premiu în valoare de 100.000 de Euro. Reality-showl va fi difuzat în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30 pe PRO TV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter