Tavi Colen, declarație emoționantă de dragoste pentru aniversarea iubitei lui, Emma Ștefan

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 17 iunie 2021, 23:30

Tavi Colen (53 de ani) și Emma Ștefan (34 de ani) formează un cuplu de 10 ani. Pe 15 iunie 2021, Emma a împlinit 34 de ani. Cu ocazia aniversării sale, artistul a scris un mesaj emoționant în mediul online.

Tavi Colen, declarație emoționantă de dragoste pentru aniversarea iubitei lui, Emma Ștefan

Emma a fost aniversată și de colegii de la Radio ZU. „Mi-au făcut câte o urare pentru fiecare personalitate. Fericită. În «plinătate»”, a scris Emma în dreptul unei fotografii în care apar ea, Daniel Buzdugan, Mihai Morar și Vlad Drăgulin. Imaginea o găsiți în GALERIA FOTO de mai jos!

„Azi, de ziua ei, Emma a primit următoarele trei urări. De la Buzgudan: «La mulți ani, bă, băiatule!». De la Drăgulin: «La mulți ani, sora mea!». Și de la mine: «La mulți ani, tu, femeie!»”, a scris Mihai Morar pe Instagram, în dreptul aceleiași imagini.

„Astăzi e doar despre ea! Noi, bărbații, uzăm de tot felul de alinturi, cadouri, surprize, ca să dăm bine la femeia pe care o iubim. Ce vreau eu să zic e altceva.. că stau câteodată într-un colț și mă uit la făptura asta frumoasă (care pare firavă) și chiar nu mă prind de unde atâta energie în ea, de unde atâta ambiție și voință de a reuși și cum naiba face să o iubească absolut toată lumea.

Citește și:

Alina Vidican și Claude Senhoreti au stabilit data nunții. „Suntem foarte încântați!”

De ce a divorțat Raluca Pascu de Pepe și ce spune despre o nouă relație

Ilinca Vandici, de urgență la spital. Cum se simte acum prezentatoarea TV

O admirație de necuprins mă face să mă înclin în fața ei văzând câte a reușit în viață până acum și mândria că a ales să stea lângă mine atâția ani e de nedescris! A învățat să devină doamnă (copil zgubilitic fiind), câteodată mamă, a învățat că «a dărui» e un har.

(A învățat să cânte beton dacă mă întrebați, deși aici n-am lăudat-o ca să nu și-o ia în cap), a învățat să țină o familie unită și chiar și o formație unită… Pentru toate astea, îți mulțumesc, te prețuiesc și te iubesc! La mulți ani pipotica mea! ❤❤❤”, a scris Tavi în mediul online.

Emma a fost cea care l-a ajutat pe solist „să-și revină” după destrămarea trupei Talisman. „Ajunsesem să nu am bani nici să iau banane. Mă uitam la o banană și mă gândeam că pentru a doua nu mai am bani.

A trebuit să-mi revin în primul rând cu capul. Emma m-a ajutat, altfel acum eram la Spitalul 9! Nu a venit nimeni, nici un măcar un prieten să mă ajute să mă ridic în perioada aia”, mai spunea artistul în trecut.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter