Survivor România 2023. Vica, DOC sau Ada Dumitru – ce Faimos a părăsit competiția?

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Joi, 02 februarie 2023, 01:48

Update: Vica Blochina a fost eliminată de la Survivor România 2023, în urma voturilor primite din partea publicului telespectator.

„Survivor este cea mai grea competiție din lume. Sunt foarte fericită că am făcut parte din această echipă, sunt fericită că am cunoscut acești oameni. Am făcut față“, a spus Vica Blochina, conform adevarul.ro, după ce a aflat de la Daniel Pavel că telespectatorii Pro TV au decis ca ea să părăsească Survivor România 2023, în ediția de miercuri, 1 februarie.

Și Jorge a fost nevoit să își ia adio de la competiția din jungla dominicană, în urma accidentării pe care a suferit-o.

Știre inițială

Vica, DOC sau Ada Dumitru? Ce Faimos o să părăsească Survivor România, în ediția de miercuri, 1 februarie?

Emoții mari la Survivor România 2023. A venit momentul pentru o nouă eliminare, după ce aseară a avut loc proba imunității.

Această probă face diferența între cine are parte de un Consiliu liniștit și cine este nevoit să intre la eliminare. Este proba în care fiecare concurent dă tot ce are mai bun pentru a-și asigura locul în competiție, pentru cel puțin încă o săptămână.

Aseară, prezentatorul show-ului, Daniel Pavel, a dat fluierul de start în acest joc și le-a adus celor de acasă emoția celor două triburi.

Citeşte şi: Maria Lungu, despre conflictele pe care le-a avut cu „Războinicii” de la Survivor România 2023: „O spun fără regret”

Andreea Moromete a câștigat imunitatea pentru Războinici

Motivați de înfrângerile din ultimele două săptămâni și de momentele în care și-au văzut colegii plecând acasă, Războinicii au dat totul pe traseu și au reușit să obțină prima victorie a săptămânii pentru ei. Cea care a câștigat totemul de Imunitate pentru echipă a fost Andreea Moromete. Tânăra a adus două puncte în joc.

Bianca Patrichi și Kamara au câștigat proba de Imunitate personală. Astfel, faimoșii au scos la iveală toate conflictele din cadrul echipei în timpul unui Consiliu de Nominalizare extrem de încărcat. Vica Vlochina a fost propusă de întreaga echipă. În tot acest timp, ce purtătorii de colan i-au numit pe DOC și Ada Dumitru la votul publicului.

Nervii, întinși la maximum în noua ediție Survivor România 2023

Citeşte și: Cine este Codruța Began de la Survivor România 2023. Cu ce se ocupă „războinica” și cine este soțul ei

Miercuri seară, de la 20:30, odată cu noua ediție este vremea să vedem care este starea actuală din tribul Faimoșilor. Nervii sunt întinși la maximum, iar cei trei propuși așteaptă să vadă ce au decis telespectatorii cu privire la viitorul lor în competiție. Tot atunci vom vedea și părerea Războinicilor, care  consideră că ceea ce a ieșit la iveală arată probleme în tribul advers. ”A fost un circ”, va spune Dan Ursa.

Oare cine va câștiga?

Citeşte și: Cine este Andreea Moromete de la Survivor România 2023. De ce a renunțat să mai fie polițist

Totodată, în această ediție, membrii celor două triburi vor avea parte de o surpriză imensă: primul Joc de Comunicare! Cu lacrimi în ochi și emoție în suflet, ei vor trebuie să lupte până la epuizare pentru un semn de la cei dragi. Oare cine va câștiga?

O eliminare. Un joc încărcat de dor. O seară nu ce trebuie ratată!

De la ora 20:30, pe PRO TV o nouă ediție a celui mai puternic sezon SURVIVOR România! Emisiunea se vede în avans pe VOYO.

Foto – PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter