Survivor România 2022: Cătălin Zmărăndescu, atac la adresa lui CRBL: „Frate, ori ești bărbat…”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 21 februarie 2022, 10:29

Cătălin Zmărăndescu a iscat un nou atac la adresa colegilor săi din echipa Faimoșilor. După ce a făcut câteva declarații controversate legate de sexualitatea lui Emil Rengle, de data aceasta fostul luptător MMA l-a luat la rost pe CRBL. Zmărăndescu este nemulțmit că CRBL nu-și susține punctele de vedere până la capăt și că mai mult se laudă decât să termine războaiele începute cu unii concurenți. Zmărăndescu a vrut inițial să-i ia apărarea cântărețului, dar s-a înfuriat când acesta a văzut ce atitudine delăsătoare a avut în fața lui Emil Rengle în consiliul de nominlizări când coregraful  l-a propus pentru eliminare.

Tensiunile încă persistă destul de mult. Sunt oameni care cred că totul li se cuvine și este al lor, indiferent de cine este proprietarul.

Pe mine nu m-a surprins nominalizarea lor. Toată lumea se aștepta pe mine să mă nominalizeze.

Nu știu ce luptă de gherilă duce. E un mielușel în blană de iepuraș. El, care era luptător… Scuză-mă, da mă înțelegi, mă scuzi… Bă, frate ori ești bărbat…

Rengle ajunge la țintă, dar nu face nimic. Mereu zice: nu țipa la mine. Bagă, naibii, în ținta aia! Eu nu te mai apăr. E problema ta ce faci de acum încolo – i-a spus Cătălin Zmărăndescu lui CRBL.

Citeşte şi: Ce simptom a avut ADDA înainte ca medicii să descopere boala reală pe care o are

Citeşte şi: Survivor România 2022: O nouă eliminare din echipa Faimoșilor. Cine a părăsit competiția?

Citeşte şi: Urarea Cristinei Ciobănașu pentru aniversarea de 29 de ani a lui Vlad Gherman

Citeşte şi: Cu ce se ocupă, de fapt, Alex Delea de la „Survivor România 2022”

Cătălin Zmărăndescu, replici dure la adresa lui Emil Rengle

În urmă cu două săptămâni, Zmărăndescu l-a atacat pe Rengle, criticându-i orientarea sexuală pentru că dansatorul i-ar fi spus că nu joacă “fairplay”.

Câte puncte ai făcut stând și luptând cu cracii în sus, ca o femeie? Câte? Să aud! A, nu ai făcut. Păi, aici trebuie să tragem toți, nu doar unii. Nu ne putem culca pe o ureche că luptă și câștigă unul. Nu te mai respect deloc de acum încolo. Ești un om cu două fețe! Când a plecat Roxana, ai venit la mine și m-ai pupat, mi-ai zis că mă vorbea pe la spate! Când o să fii tu fairplay, o să fiu eu înger – i-a reproșat la momentul respectiv fostul sportiv dansatorului.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter