Survivor România 2022. Alex Delea, tachinat de Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu: „Simpaticule, te dorește!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 21 februarie 2022, 15:14

Emil Rengle a fost din nou protagonistul unui moment controversat la Survivor România 2022. În urmă cu câteva săptămâni s-a certat cu Cătălin Zmărăndescu pentru că fostul sportiv a făcut câteva remarci acide cu privire la sexualiatea dansatorului.

Câte puncte ai făcut stând și luptând cu cracii în sus, ca o femeie? Câte? Să aud! A, nu ai făcut. Păi, aici trebuie să tragem toți, nu doar unii. Nu ne putem culca pe o ureche că luptă și câștigă unul. Nu te mai respect deloc de acum încolo. Ești un om cu două fețe! Când a plecat Roxana, ai venit la mine și m-ai pupat, mi-ai zis că mă vorbea pe la spate! Când o să fii tu fairplay, o să fiu eu înger – i-a spus atunci Zmărăndescu lui Rengle.

Acum, ținta atacurilor nu a mai fost el, ci războinicul Alex Delea. Delea a fost tachinat de colegii din tabăra adversă într-o discuție purtată după finalizarea unei probe. Tot Cătălin Zmărăndescu a pornit discuția cu iz ironic, iar Rengle a continuat-o în aceeași manieră.

„Simpaticule, n-ai dormit nici tu azi noapte, nu?”, l-a întrebat Cătălin Zmărăndescu pe Alex Delea. Emil Rengle a profitat de moment și s-a aruncat direct în discuție.

Simpaticule, sper ca atunci când se face marea unire, să fii și tu, ca să ne unim. Îmi doresc marea unire – i-a spus Rengle lui Delea.

„Te place, asta este, te place. Te dorește. E periculos ăsta micu, ai grijă”, a completat Cătălin Zmărăndescu.

Citeşte şi: Angelina Jolie, dată în judecată de Brad Pitt pentru vânzarea unor domenii viticole fără voia lui

Citeşte şi: Oana Roman, depre comentariile răutăcioase pe care Isabela le face în public: „A vrut să se răzbune pe mine!”

Citeşte şi: Ritualul Deliei pentru un ten impecabil și un păr superb. Artista nu folosește tratamente de lux

Citeşte şi: Mădălina Ghenea și Emil Rengle, dans senzual pe o plajă din Mexic

De ce l-au dus părinții pe Emil Rengle la psiholog în copilărie

Emil Rengle a făcut recent o serie de dezvăluiri emoționante legate de copilăria sa. Dansatorul i-a povestit lui Damian Drăghici, în cadrul unui podcast, că a fost dus la psiholog de părinți pe când avea 6 – 7 ani.

Ce știu sigur este că voiam să fiu în centrul atenției. Voiam multă iubire și atenție. Asta știu și din poveștile părinților. Pe la vârsta de 6-7 ani mă găseau în camera, mă dădeam cu capul de podea. M-au dus la spitalul de nebuni. S-au speriat de ce copilul se lovește în cap. Doctorii le-au spus că „vrea atenție, vrea să fie iubit. Nu-l mai aduceți aici că e foarte normal – a mărturisit dansatorul.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter