Survivor România 2021. Mesajul Anei Porgras după eliminarea Războinicei Sindy

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 04 mai 2021, 15:48

În ediția de duminică seara a show-lui “Survivor România 2021”, Războinica Sindy (pe numele real Szidonia Szasz) a fost eliminata, după ce, Maria Chițu, Albert Oprea și Andrei Dascălu au ieșit favoriții publicului.

Citește gratuit ediția de mai a revistei Unica. O găsești AICI

Ana Porgras, care a părăsit și ea competiția în urmă cu o lună tot din cauza lipsei voturilor publicului, i-a transmis un mesaj lui Sindy în care recunoaște că Războinica este mult mai puternică față de concurentele din exhipa Faimoșilor și regretă eliminarea ei.

Citeşte şi: Gestul făcut de Albert și Maria după ce Starlin a fost eliminat de la Survivor – ce nu s-a văzut la TV

„Sindy a ieșit din competiție. Mie, sincer, îmi pare rău de ea. Eu cât am fost în competiție și am concurat cu ea a fost wow pentru mine. Era super forță pe traseu și chiar alerga pe traseu. Dacă mai avea timp să se refacă, era chiar wow, le rupea în două pe Faimoase. Mie îmi pare rău de treaba asta, dar ăsta e adevărul”, a spus Ana Porgras pe Instagram.

Sindy s-a confruntat în trecut cu probleme serioase de sănătate

Sindy a trecut prin momente foarte dificile acum doi ani, când a primit un diagnostic cumplit.  Ea a vorbit deschis despre cea mai grea perioadă din viața ei, când doctorii i-au spus că are cancer ovarian. Ulterior, ea a trecut printr-o opoerație de histerectomie.

„Am pierdut 15 kg. Nu puteam să mănânc. Aveam dureri abdominale foarte mari. Doctorii nu știau ce aveam. Se inflamase apendicele, făcusem peritonită și a fost complicat. După o lună de zile, medicii îmi spuneau că am cancer ovarian și recomandau histerectomia”, povestea Sindy, în urmă cu ceva timp.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter