Survivor România 2021. Cum a slăbit Simona Hapciuc, din echipa „Faimoșilor”, 26 de kilograme

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 13 ianuarie 2021, 14:42

Simona Hapciuc (30 de ani) este actriță (cunoscută publicului pentru aparițiile sale în serialul “Trăsniții”) și antrenor de fitness, iar acum se numără printre concurentele celaui de-al doilea sezon “Survivor România”.

Simona are o experiență bogată în domeniul fitness-ului, dar, în trecut, vedeta s-a confruntat cu un surplus de kilograme deloc neglijabil. Simona a reușit să dea jos nici mai mult nici mai puțin de 26 de kilograme adoptând un regim alimentar care i se potrivește la perfecție.

Citește gratuit ediția de ianuarie a revistei Unica. O găsești AICI

“Am slăbit 26 de kilograme. Le-am dat jos și prin sport, dar și prin dietă. La început am făcut prostia de a urma diete de pe Internet, și am avut parte de efectul yo-yo, dădeam jos și apoi puneam mai multe kilograme decât reușisem să dau jos. După care am început să gătesc, să-mi dezvolt pasiunea pentru gătit și să încerc foarte multe alimente, mâncăruri de care nu știam. M-am documentat foarte mult despre tot ce înseamnă nutriție, și așa am învățat cu ce mâncăruri/alimente funcționează corpul meu cel mai bine. Am slăbit mai mult cu mâncarea adecvată organismului meu, decât cu sport. Știu acum ce să-i dau corpului meu dacă vreau să slăbesc sau să mă îngraș”, a spus Simona Hapciuc, potrivit click.ro.

Vedeta a spus că a acceptat provocarea “Survivor” pentru a-și depăși limitele și pentru că vrea să-i demonstreze fiului ei, Dimitrie, că este un model demn de urmat.

Citeşte şi: Survivor România 2021: Cum se epilează concurentele în jungla Dominicană

„M-a motivate dorința de a-mi depăși limitele, din punct de vedere sportiv, lucru pe care cred că-l fac cel mai bine, dar și dorința de a-i oferi fiului meu, Dimitrie, o viață mai bună, să-l motivez în acest domeniu, al sportului, astfel încât să urmeze și el o carieră în acest sens. În plus, peste câțiva ani, el la mine se va uită cu mândrie, sper. Voi fi întru totul modelul lui”, a adăugat Simona.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter