Survivor 2022. Mama Andreei Tonciu, dezvăluiri emoționante despre fiica sa: „E o traumă pentru ea. Soțul ei e șocat!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 26 ianuarie 2022, 14:05

Andreea Tonciu face momentan parte din echpa Faimoșilor din show-ul Survivor 2022 și a fost, în urmă cu câteva ediții, implicată într-un scandal de proporții cu CRBL, colegul ei de echipă.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Între Andreea și CRBL s-a aprins o ceartă în urma căreia cântărețul a i-a adresat fostului model cuvinte jignitoare.

Mama Andreei Tonciu, Maria, a fost recent invitată în emisiunea lui Măruță și a făcut câteva dezvăluiri emoționate despre fiica sa. Maria spune că este foarte îngrijorată de experiența Andreei din Republica Dominicană și nu înțelege de ce s-a ajuns la scandaluri.

Mi-e milă rău de Andreea și de unde a ajuns, în junglă.  Din ce văd eu de acasă, mi s-a părut că a fost foarte obiectivă la ceea ce a spus. Ea vorbește numai când vede și când i se pare ceva anormal. S-au încins și mi s-a părut un pic mai dur CRBL, să spunem. Deci, ea a plecat cu gândul că vor fi foarte apropiați. A plecat cu „CRBL, e foarte apropiat de mine. Am mai fost cu el în competiții și știu că a fost foarte ok cu mine”. Ea nu a crezut niciun minut că va fi așa de dur – i-a mărturisit Maria Tonciu lui Cătălin Măruță.

Femeia își face griji nu numai cu privire la conflictul cu CRBl, dar și la accidentările prin care a trecut fiica ei în urma probelor solicitante. În plus, Maria a precizat că fiica Andreei, Rebecca, este “traumatizată” de ceea ce se întâmplă mamei în Dominicană.

Citeşte şi: CRBL, atacat dur de soțul Andreei Tonciu. Artistul a jignit-o pe Andreea la Survivor România 2022

Citeşte şi: Silviu Prigoană, atac nou la adresa Adrianei Bahmuțeanu. Jurnalistei i s-a deschis dosar penal

Citeşte şi: „Vlăduța Lupău, Dumnezeu să te ierte!”, fake news-ul de pe TikTok care a înfuriat-o pe artistă. Ce reacție a avut

Citeşte şi: Nicole Kidman nu a terminat niciodată liceul: „Am voie să zic asta?”

Dacă Andreea ar putea să o vadă pe fetiță cum reacționează la tot ce se difuzează despre ea în emisiune, cred că n-ar mai sta nicio secundă acolo. Copilul este traumatizat de ceea ce vede. Plânge non-stop când vede că mama ei pierde, are niște emoții fantastice. Suntem efectiv șocați de recția copilului. (…) Când a văzut că mami e pe targă, micuța de ea chiar a trait o mare trauma – a adăugat Maria.

Cât despre o posibilă propunere de eliminare a Andreei din Survivor 2022, Maria Tonciu are îndoieli cu privire la ce se va întâmpla în viitorul apropiat, spunând că fiica ei nu s-a adaptat în competiție.

Nu cred că nu s-a adaptat… Cred că o vor propune spre eliminare din punct de vedere medical. E o traumă pentru ea faptul că n-a dormit de atâtea nopți, că nu mănâncă… Soțul ei, Daniel e șocat de ce trăiește ea acolo – a completat mama Andreei în emisiunea lui Măruță.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter