Surprize la Survivor România 2022. Doi concurenți, trimiși pe Insula Exilului: „Nu vor avea mâncare decât în anumite situații”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 21 februarie 2022, 10:50

Surprize de proporții în ediția de duminică, 20 februarie , a show-ului Survivor România 2022. Când credeau că au înțeles jocul și că sunt pregătiți pentru orice provocare, concurenții au avut parte de un șoc! După un Joc de Recompensă, câștigat cu 10 la 5 de către Faimoși, ambele triburi s-au îndreptat spre o întâlnire cutremurătoare cu Daniel Pavel.

Ajunși la un Consiliu de Urgență care îi trecea deja prin cele mai diverse emoții, prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, le-a dat luptătorilor un anunț care le-a demontat tot ceea ce știau despre competiție – Un Faimos și un Războinic vor sta împreună pe Insula Exilului. Cei doi nu vor avea mâncare decât în situația în care triburile decid să împartă și nu vor participa la jocurile rămase.

Din echipa Faimoșilor, cea care a făcut nominalizările a fost chiar cea mai nouă membră, Natalia Duminică, propunând-ul pe CRBL pentru a fi trimis în exil. Pe de cealaltă parte, Ștefania Stan, din tabăra Războinicilor, l-a nomializat pe Relu Pănescu pentru a se duce pe Insula Exilului.

„Ai făcut o mare greșeală. Nu trebuia să te atingi de băieți. Din punctul meu de vedere, le-ai făcut un mare favor Războinicilor”, a spus CRBL, după aflarea veștii că va ajunge în exil.

„Nu voi fi supărat pe Ștefania pentru nominalizarea făcută. Nu va fi ușor, dar asta este. Nu voi fi supărat nici acum, nici în continuare. Ea mi se pare cea mai competitivă în momentul de față, dintre toate colegele de la Războinici”, a spus Relu Pănescu, după ce a auzit că a fost nominalizat.

Citeşte şi: Minodora, despre scandalul de la Eurovision: „Se face discriminare. La noi e blamată culoarea pielii!”

Citeşte şi: Cristina Șișcanu, despre infidelitate: „Ar însemna, practic, un sfârșit”

Citeşte şi: Patrizia Paglieri și iubitul italian s-au despărțit. „E mai bine singură”

Citeşte şi: Dana Rogoz, declarație de dragoste pentru soțul ei, Radu Dragomir, de ziua lui de naștere

CRBL, atacat de Cătălin Zmărăndescu pentru că nu-și susține punctul de vedere

În urmă cu câteva zile, fostul luptător MMA i-a reproșat lui CRBL că are o atitudine delăsătoare față de concurenții cu care intră în conflict.

Tensiunile încă persistă destul de mult. Sunt oameni care cred că totul li se cuvine și este al lor, indiferent de cine este proprietarul. Pe mine nu m-a surprins nominalizarea lor. Toată lumea se aștepta pe mine să mă nominalizeze. Nu știu ce luptă de gherilă duce. E un mielușel în blană de iepuraș. El, care era luptător… Scuză-mă, da mă înțelegi, mă scuzi… Bă, frate ori ești bărbat… Rengle ajunge la țintă, dar nu face nimic. Mereu zice: nu țipa la mine. Bagă, naibii, în ținta aia! Eu nu te mai apăr. E problema ta ce faci de acum încolo – i-a spus Cătălin Zmărăndescu lui CRBL.

Foto – PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter