Când începe noul sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Pro TV a făcut anunțul

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 24 august 2022, 13:12

Cel de-al doilea sezon al show-ului “Sunt celebru, scoate-mă de aici” revine în această toamnă în grila de programe Pro TV.

Duminică, 4 septembrie, vom auzi pentru prima dată chemarea junglei. Telespectatorii vor putea urmări în fiecare duminică, luni și marți, provocările prin care vor trebui să treacă celebritățile în cel mai intens reality show al momentului, prezentat de Cabral și Adela Popescu. Cine va fi cel care va striga primul: ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” rămâne de văzut.

Fără confortul casei, fără niciun contact cu fanii și luxul obișnuit, cu resurse limitate, înconjurate de insecte și animale exotice, unele dintre cele mai mari celebrități din România se vor lupta pentru titlul de Regele sau Regina junglei.

Gazdele acestui sezon care va împinge la maximum limitele psihice și fizice ale concurenților sunt Cabral și Adela Popescu.

Experiența „Sunt celebru, scoate-mă de aici” nu este doar pentru cei care intră în concurs, ci și pentru mine. Mă bucur că pot face asta cu Cabral, alături de care am prezentat prima emisiune LIVE din viața mea, în urmă cu… nici nu mai contează câți ani. Îi admir pe cei care vor intra în acest reality show pentru curajul de a-și depăși propria condiție.

Nu este ușor nici măcar să iei decizia asta, dar să fii acolo, în junglă, departe de tot și toate, având curajul să stai față în față cu necunoscutul. Abia aștept să văd care sunt concurenții, la ce provocări vor fi supuși și cum vor depăși fiecare zi din jungla „Sunt celebru, scoate-mă de aici! – a spus Adela Popescu.

Când începe noul sezon

Cabral s-a declarant și el foarte entuziasmat să testeze capacitatea de adaptare a vedetelor la condițiile austere din junglă.

Mă bucur că sunt alături de Adela în povestea asta, am mai lucrat împreună și este genul de partener atent și pe care te poți baza, cu experiență și trecută prin multe. Emisiunea rămâne un experiment, asta a fost de la primul sezon, vedetele știu în ce se bagă și merg acolo nu ca să se îmbogățească, ci mai ales ca să-și demonstreze lor – și, desigur, și publicului – că sunt și că pot mult mai mult decât au reușit să demonstreze până atunci.

Sigur, foarte importantă este lista de concurenți ce vor intra în acest experiment… și eu sunt curios să-i văd pe toți în tabără și-apoi să așteptăm să vedem dacă cedează și strigă: Sunt celebru, scoate-mă de aici! – a spus Cabral.

Cele 12 vedete care participă la reality show-ul filmat în jungla din Republica Dominicană sunt Lidia Buble (cântăreață), Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), RUXI (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator), Giani Kiriță (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (actor comediant).

Mara Bănică a acceptat provocarea de a participa la show cu multă bucurie. Vedetea adevenit de curând mama pentru a doua oară.

Când începe noul sezon

Am primit-o cu mare bucurie. Primul lucru la care m-am gândit a fost: «Doamne, mai am 20 de kg de dat jos după sarcină, e șansa mea!». E singura cură de slăbire plătită din lume. Nu pot să țin dietă, nu mai pot! Ideea de reality-show îmi place foarte mult. Am mai avut ocazia, dar n-a fost să fie la momentul respectiv. Mă uit la orice reality, îl mănânc pe pâine, știu tot.

Mă gândesc după dacă poate sunt tâmpită pentru că le văd și de două ori, și în reluare. Mi se pare că oamenii se arată cam așa cum sunt, când reality-ul este pe bune, iar la noi chiar sunt – a declarat Mara Bănică, la Pro TV.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter