Shakira, siluetă de invidiat sau de evitat? Cum arată solista la 45 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 20 aprilie 2022, 11:46

În februarie 2022, Shakira a împlinit 45 de ani. Cu toate acestea, nimeni nu i-ar putea da mai mult de 30. Solista este recunoscută și apreciată pentru silueta ei suplă și tonifiată. Recent, artista a fost fotografiată alături de fiii ei, Milan Piqué Mebarak (9 ani) și Sasha Piqué Mebarak (7 ani), pe o plajă din Spania.

Shakira, siluetă de invidiat sau de evitat? Cum arată solista la 45 de ani

Shakira a optat pentru un costum de baie din două piese, sutien și short, ambele cu imprimeu tropical. Peste bikini, cântăreața a purtat o rochie-tricou oversized. În timp ce-și dă rochia jos, solistei îi sunt foarte vizibile coastele, probabil din pricina poziției.

Anna Kaiser, antrenoarea personală a Shakirei a dezvăluit în trecut care este regimul alimentar al artistei și ce anume face pentru a fi într-o formă fizică cât mai bună.

„Consumă cât mai puțin zahăr, aproape deloc. Nici lactate nu mănâncă, ci preferă preparatele cu multe legume și pește. La fiecare trei ore există mici gustări pentru că ea muncește foarte mult și are nevoie să se alimenteze bine”, a explicat Anna Kaiser, pentru E! News.

Ce mănâncă Shakira dimineața, la prânz și seara?

„La micul dejun poate mânca ouă sau avocado cu ulei de măsline, roșii, sare de mare, apoi un smoothie cu fructe de pădure, proteine din plante, câteodată alimente verzi (castraveți, spanac, etc.) sau pudră proteică”, a mai spus Anna Kaiser.

„La prânz mănâncă pește și legume proaspete sau o salată foarte colorată. După amiaza ei este foarte încărcată, dar încearcă să mănânce și o supă”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

David și Victoria Beckham, jefuiți în timp ce se aflau în casă cu fiica lor de 10 ani

DJ-ul Tiesto și soția lui, modelul Annika Verwest, urmează să devină părinți pentru a doua oară

Jessie J a dezvăluit că a pierdut o sarcină. „Să rămân însărcinată a fost un miracol în sine”

„La cină mănâncă tot pește și legume. De obicei este un meniu rece la prânz și unul cald la cină. Sau mănâncă ceva ce iubește. Cotletul de porc îi place, spre exemplu. Uneori mănâncă și ciocolată neagră, una pură, cu extrem de puțin zahăr”, a încheiat.

Din anul 2011, cântăreața formează un cuplu cu fotbalistul Gerard Pique. Cuplul are împreună doi copii, doi fii, Milan și Sasha.

De ce nu se căsătoresc Shakira și Gerard Pique?

„Ca să fiu sinceră, căsătoria mă sperie. Nu vreau ca el să mă vadă ca pe o soție. Vreau să mă vadă ca pe o iubită, ca pe prietena lui. Vreau să îl țin mereu în priză. Vreau ca el să creadă că orice este posibil în funcție de comportamentul lui”, declara artista în trecut, pentru Latin Times.

„Niciodată nu am fost un cuplu tradițional. Nu avem un acord scris prin care ne împărțim treburile casnice. Dar amândoi suntem părinți dedicați și încercăm să ne sprijinim reciproc. Nu știm cum să facem altfel lucrurile”, a mai spus.

„Uneori e greu când unul dintre noi nu își poate vedea copiii timp de o lună sau mai mult. E greu, dar reușim să ne sunăm prin Facetime, așa că suntem tot timpul conectați. Acest lucru ajută foarte mult”, a încheiat.

Foto: Instagram; Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter