Prima reacție a Shakirei după ce Gerard Pique s-a afișat cu amanta

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 24 august 2022, 12:38

Gerard Pique (35 de ani) ar fi înșelat-o pe Shakira (45 de ani) cu o studentă numită Clara Chia Marti (23 de ani). Recent, jucătorul de fotbal s-a afișat alături de Clara la un concert Dani Martin. Perechea a fost surprinsă în ipostaze tandre, dansând, îmbrățișându-se și sărutându-se.

Prima reacție a Shakirei după ce Gerard Pique s-a afișat cu amanta

Deși inițial s-a vehiculat că s-ar fi cunoscut într-un club, studenta la PR lucrează, de fapt, pentru Kosmos Studios, companie deținută de sportiv. Gerard și tânăra formează un cuplu de mai multe luni. Clara este organizatoare de evenimente, iar apropiații fotbalistului știu deja de ceva timp despre relația lor.

„Shakira este devastată. A avut nevoie de un psiholog după ce a văzut imaginile cu Gerard Pique și noua sa parteneră. Shakira nu se aștepta la o asemenea trădare din partea lui Pique, alături de care își dorea să-și petreacă restul zilelor”, a scris jurnalistul Jordi Martin, potrivit Spynews. „E foarte nervoasă după ce l-a văzut pe tatăl copiilor săi alături de iubită în public.”

Sportivul și solista ar fi avut o înțelegere potrivit căreia nu ar fi trebuit să se afișeze alături de alți parteneri timp de cel puțin un an, pentru a-și proteja fiii, Milan Piqué Mebarak (9 ani) și Sasha Piqué Mebarak (7 ani). Gerard nu numai că a încălcat acordul lor, ci le-a și prezentat-o pe Clara părinților lui. Sportivul petrece mult timp alături de tânără în casa părinților lui, care este atașată de casă în care a locuit cu Shakira.

Cântăreața își dorește ca Milan și Sasha să se mute cu ea în Miami, SUA, însă sportivul nu este de acord. Pique nu vrea ca fiii lui să fie departe de bunicii paterni nici măcar pe perioada vacanței, considerând că acest lucru îi va putea afecta în mod negativ. Până în prezent, familia a locuit în Barcelona.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Cum a fost poreclită Shakira de prietenii lui Gerard Pique

Citește și: Shakira și Gerard Pique, împreună în Cehia după anunțul că s-au despărțit

Citește și: Britney Spears și Sam Asghari s-au căsătorit. Primul soț al artistei, ridicat de polițiști de la eveniment

Citește și: Shakira, acuzată că a înșelat. Solista și fotbalistul Gerard Pique s-au despărțit după 11 ani de relație

De ce s-au despărțit Shakira și Pique?

Deși au confirmat despărțirea, nici Shakira, nici Pique nu au detaliat motivele acesteia. În presa spaniolă se vehiculează două motive, infidelitatea și banii.

„O persoană foarte, foarte apropiată de Pique m-a asigurat că nu este vorba despre infidelitate în cazul lor. (…) Acum 3 ani, pandemia și criza mondială au creat noi probleme și ceva s-a întâmplat. Acela a fost momentul-cheie al relației lor. Au decis să aibă o relație deschisă. Înțelegerea a fost la modul: «Tu faci ce vrei, iar eu fac ce vreau», dar în public rămânem un cuplu”, a explicat și jurnalistul Jose Antonio Aviles, citat de Marca.

De ce nu s-au căsătorit?

„Ca să fiu sinceră, căsătoria mă sperie. Nu vreau ca el să mă vadă ca pe o soție. Vreau să mă vadă ca pe o iubită, ca pe prietena lui. Vreau să îl țin mereu în priză. Vreau ca el să creadă că orice este posibil în funcție de comportamentul lui”, declara în trecut artista, pentru Latin Times.

„Niciodată nu am fost un cuplu tradițional. Nu avem un acord scris prin care ne împărțim treburile casnice. Dar amândoi suntem părinți dedicați și încercăm să ne sprijinim reciproc. Nu știm cum să facem altfel lucrurile. Uneori e greu când unul dintre noi nu își poate vedea copiii timp de o lună sau mai mult. E greu, dar reușim să ne sunăm prin Facetime așa că suntem tot timpul conectați și acest lucru ajută foarte mult”, mai spunea atunci.

Atât Shakira, cât și Gerard sunt născuți pe data de 2 februarie, însă la 10 ani diferență. Shakira a împlinit anul acesta 45 de ani, în timp ce Pique a împlinit 35. Perechea s-a cunoscut în 2010, la filmările videoclipului artistei, „Waka Waka”, piesă care a fost imnul Campionatului Mondial de Fotbal din acel an, câștigată de Spania, pentru care a jucat și Pique. Artista și sportivul și-au confirmat relația anul următor, în 2011.

Foto: Profimediaimages.ro; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter