Cum arată Osvaldo Rios, celebrul actor din „Kassandra” și fostul iubit al Shakirei, la 62 de ani E incredibil cât de mult s-a schimbat! / Foto

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Joi, 11 mai 2023, 13:13

Îl mai țineți minte pe Osvaldo Rios, celebrul actor de telenovele care făcea furori în anii ’90?

Publicul larg îl știe mai ales din celebra telenovelă “Kassandra”, unde a jucat alături de actrița Coraima Torres, dar și din alte producții de succes precum “Jurământul” sau “Triumful dragostei”.

Acum, actorul are 62 de ani și se menține într-o formă fizică de invidiat. Osvaldo este foarte activ pe rețelele de socializare și postează des fel de fel de fotografii în care își expune trupul bine lucrat la sală.

Vezi în GALERIA FOTO cum arată astăzi Osvaldo Rios, la 62 de ani.

Cariera sa impresionantă a fost, din păcate, umbrită de mai multe scandaluri în care a fost implicat. Actorul a fost căsătorit de două ori, dar până să ajungă la altar cu ele a avut numeroase relații care s-au încheiat cu scandal, el fiind acuzat frecvent de violență domestică.

În 2004, Osvaldo Rios a fost condamnat la trei luni și jumătate de închisoare, după judecătorii au stabilit că și-a bătut iubita, pe Daisy Annette Santiago, cu care locuia în 1996. Ulterior, actorul portorican a fost eliberat condiționat.

Citeşte şi: Cum arată Kassandra în prezent. Coraima Torres a pozat în costum de baie

Rios a fost căsătorit de trei ori, cu actrița Sully Diaz, de care a divorțat doar după câteva luni; cu jurnalista Carmen Dominicci, între 1990 – 1993 și cu actrița Geraldine Fernández, între 2000 – 2004. Actorul are trei fii: Giuliano, Osvaldo și Alessandro.

În 1996, pe când avea 36 de ani, actorul a cucerit-o pe Shakira, care atunci era la începutul carierei muzicale și abia trecuse de vârsta majoratului. În ciuda diferenței de vârstă, la momentul respectiv se spunea că Shakira s-a îndrăgostit fulgerător de el, deși familia ei nu a fost de acord cu relația lor. Părinții au fost împotriva actorului mai ales că în vremea aceea circulau multe zvonuri cu privire la comportamentul său agresiv.

Citeşte şi: În telenovelă erau tată și fiică, în realitate sunt iubiți. Cum arată astăzi Mel și Lucas din „Clona”

Osvaldo și Shakira au format un cuplu timp de opt luni, după care, în mod inevitabil, au apărut acuzații de violență domestică, pe care portoricanul le-a negat vehement.

„Am ajuns la despărțire pentru că eu eram deja împlinit în carieră, iar ea era abia la început. Evident, pentru ea urma o nouă lume în care avea să trăiască. Și atunci am zis că dacă iubești pe cineva, mai bine este să-l eliberezi. Acesta este gestul suprem de iubire. M-am purtat cu ea ca un prinț. Majoritatea cântecelor de pe albumul ‘Donde estan los ladrones’ mi le-a dedicat și nu dedici melodii cuiva care te maltratează”, a declarat Osvaldo Rios, pentru presa străină.

În prezent, Osvaldo Rios are o casă de producție proprie și se implică în diverse acțiuni caritabile. Cea mai recentă producție în care a jucat a fost “Marcelo”, o comedie lansată în 2019.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter