George Clooney și Amal, la fel de eleganți și de îndrăgostiți pe covorul roșu, la Londra

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Vineri, 19 mai 2023, 19:23

Amal și George Clooney s-au numărat printre chipurile celebre care s-au alăturat Regelui Charles, zile trecute, la evenimentul The Prince’s Trust Awards 2023.

Starul din producția Oceans Eleven și soția sa, Amal, au reușit să nu treacă neobservați pe covorul roșu. Chiar dacă anii se scurg, Clooney arată la fel de bine și continuă să ocupe primele locuri în topul celor mai elegante vedete de la Hollywood.

George Clooney, sclipitor în gri

Actorul a îmbrăcat și de această dată un costum gri metalizat, o cămașă închisă la culoare și a făcut senzație. Amal a ales să poarte la eveniment o șalopetă de culoarea șampaniei, un clutch asortat și o centură neagră în jurul taliei.

Prințul Harry și Meghan Markle sunt apropiați de George și Amal Clooney de ani de zile – chiar i-au invitat la nunta lor – dar cei doi și-au arătat sprijinul pentru Regele Charles.

Citeşte și: George Clooney a dezvăluit că a făcut o greșeală teribilă cu gemenii săi: „I-am învățat italiană”

Citeşte și: George Clooney a mărturisit că a făcut o greșeală „prostească” de parenting cu gemenii lui

Apropiat de Harry și Meghan George Clooney a petrecut cu Charles

Ducele și ducesa de Sussex au făcut niște acuzații șocante despre famila regală după ce au renunțat la funcțiile oficiale, dar Clooney, în vârstă de 62 de ani, și soția sa, în vârstă de 45 de ani, par să fi adoptat o poziție neutră, cel puțin asta demonstrează prezența lor la Prince’s Trust și TKMaxx & Homesense Awards 2023, zilele trecute, în centrul Londrei.

În cadrul ceremoniei au fost recompensate realizările tinerilor din Marea Britanie care au finalizat programele organizației de caritate.

Soții Clooney au participat la nunta din 2018 a ducelui și ducesei de Sussex, deși se zvonește că nu cunoșteau atât de bine cuplul regal la acea vreme. Se spune că actorul a dansat atât cu Meghan, cât și cu Kate, Prințesa de Wales, la petrecerea de după nuntă, la Frogmore House.

De atunci, Clooney și Sussex se pare că au devenit mai apropiați, iar Amal a fost chiar inclusă în grupul de prieteni care a participat la baby shower-ul ducesei din New York, în 2019.

Citeşte și: De ce George Clooney nu îl poate juca pe James Bond

Citeşte și: Detalii din culisele recepției nunții regale. George Clooney a dansat cu mireasa

Harry și Meghan l-au vizitat pe actor și acasă

În biografia Finding Freedom, despre Harry și Meghan, s-a susținut că familia Clooney i-a găzduit pe duci de cel puțin două ori la casa lor din Marea Britanie din Sonning, Oxfordshire.

Cartea spune că cei doi își aduceau și câinii, iar George îi ducea la lac. Se pare că familia Clooney i-a invitat pe soții Sussex la Lacul Como la scurt timp după nuntă și au fost transportați acolo cu avionul privat al lui George.

Autorul volumului Finding Freedom, Omid Scobie, a dezvăluit, de asemenea, într-un interviu pentru Good Morning America, că Harry și George s-au apropiat din cauza iubirii lor pentru motociclete și au jucat și baschet împreună.

Întrebat de cei de la Daily Mail, în 2019, de unde cunoște cuplul, actorul a dat un răspuns vag.: „Tocmai i-am cunoscut”.

Foto: Hepta, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter