Camilla poartă același tip de geantă ca și Meghan Markle, în prima ieșire oficială de după încoronare. Ce preț are și cărui brand aparține

De Simona Tudorache, pe

Camilla și Charles au bifat prima ieșire publică de la încoronare. Regina și Regina au mers la Covent Garden, unde s-au întâlnit cu reprezentanții unor companii locale, comercianți, oameni simpli.

Camilla și Charles și-au potrivit și de această ținutele. Dacă soția lui a ales o rochie bleu și o eșarfă albă din mătase, Regele a purtat un costum bleumarin, cămașă albă și cravată în aceeași notă.

Camilla a purtat o geantă de 452 de dolari la ieșirea cu Charles

Regina a surprins însă cu geanta pe care a ales-o pentru eveniment. Poșeta de 452 de dolari proiectată de Charlotte Elizabeth semăna teribil cu cea aleasă de Meghan pentru o vizită oficială.

Ducesa de Sussex și-a adus geanta castanie de la Bloomsbury, de 477 de dolari, într-o călătorie în Irlanda de Nor, în 2018, oferind expunere internațională companiei fondate de femei.

Între timp, Camilla a purtat, ieri, o formă actualizată a genții, dar a optat pentru un exemplar mai mic. Designerul mărcii, Charlotte Jones, a declarat pentru Page Six Style că a fost un moment interesant să o vădă pe Camilla purtând acest stil, mai ales după ce și fiica Prințesei Anne, Zara Tindall, a ales să ia tot de la ea acest gen de accesorii.

Citeşte și: Goana după putere le strică relația. Kate Middleton, în război deschis cu Camilla. De unde au apărut tensiunile

Citeşte și: Charles și Camilla, o viață plină de aventuri și marcată de un scandal sexual fără precedent, „premiată” cu o coroană

Legătura dintre Charles și geanta Camillei

Antreprenoarea a pus această marcă pe picioare după ce s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate în adolescență, a proiectat stilul Bloomsbury în propriul ei dormitor și a primit ulterior un grant de la organizația de caritate a Regelui. După ce a câștigat premiul Prince’s Trust Enterprise, Jones spune că regele Charles, pe atunci Prinț de Wales, i-a trimis o scrisoare personală.

„El a lăudat într-un fel ceea ce am realizat de-a lungul anilor cu compania mea”, spune ea. „A fost un lucru foarte frumos”.

Citeşte și: A visat la acest moment! Camilla Parker Bowles a purtat la Berlin câteva piese rare din bijuteriile Reginei

Citeşte și: Cele mai influente amante regale din istorie. Una dintre ele este străbunica reginei consoarte Camilla

Camilla o copiază pe Meghan

Jones mai spune că secretara privată a Camillei a cerut un catalog cu multe luni în urmă, după ce Regina și-a exprimat interesul pentru brand și povestea lui Jones.

Deși designerul personal „l-a lăsat la Clarence House”, ea nu știa când sau dacă Regina va purta geanta Mayflower, așa că a fost încântată să o vadă pe Camilla îmbrățișând acest stil.

Nu este prima dată când Regina Camilla o copiază pe ducesa de Sussex. Ea mai deține cu Meghan același tip de geantă de la Demellier, care are un preț de achiziție de 460 de dolari și este verde închis. Markle s-ar putea să nu aibă multe în comun cu socrii ei, dar nu același lucru se poate spune de pasiunea pentru accesorii.

Foto: Hepta, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter