Kate Middleton a accesorizat o pereche de cercei ieftini la rochia verde cu care a făcut senzație. Ce preț au

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Vineri, 19 mai 2023, 12:35

Kate Middleton reușeșe să facă senzație ori de câte ori merge la evenimentele oficiale sau marchează o simplă ieșire în public. Așa s-a întâmplat și ieri când Prințesa de Wales a ajuns la Centrul Anna Freud, unde a discutat cu tinerii despre anxietățile lor.

Kate a reușit pur si simplu să strălucească într-o rochie verde, cu nasturi, de la Suzannah London, care îi scotea în evidență silueta pentru care trage din greu.

Kate Middleton a purtat o rochie de 3.620 de dolari

Ținuta, care are un preț de achiziție de 3.620 de dolari este din crepon și îi lăsa discret piciorul la vedere. Kate Middleton are mai multe rochii care păstrează același stil, dar în culori diferite. Ea s-a afișat de curând cu o astfel de ținută în publul Dog & Duck, pe care l-a vizitat cu William înainte de încoronarea Regelui, în dorința de a mai schimba impresii cu admiratorii regali.

Ea a combinat rochia cu pantofi în alb și negru de la Alessandra Rich și o pereche de cercei într-o nuanță aurie de la Accessorize, care s-au vândut cu doar 13 dolari.

Citeşte și: Goana după putere le strică relația. Kate Middleton, în război deschis cu Camilla. De unde au apărut tensiunile

Citeşte și: Kate Middleton, splendidă la petrecerea din grădina Palatului Buckingham. Cât costă ținuta purtată

Soția lui William și-a lăsat piciorul la vedere, iar fanii regali au aplaudat schimbarea

Fanii regali s-au declarat impresionați de felul în care a apărut Kate, care nu mai pare atât de încorsetată în protocol. „Dacă îi place o ținută, ea o vrea în toate culorile de acolo”, a comentat un fan pe Instagram. „Îmi place aspectul ei și sunt șocată că i se văd poți genunchii” , a scris altul. „Arată mult mai tânără , mai de vârsta ei”, a susținut o altă persoană.

Citeşte și: Cât costă costumul roșu cu care Kate Middleton a apărut la o zi după încoronarea Regelui Charles si cărui brand aparține

Citeşte și: Kate Middleton, lecție de stil și eleganță la încoronarea Regelui Charles. A purtat cerceii Prințesei Dianei și colierul Reginei Elisabeta

Citeşte și: Prințul Louis a făcut spectacol și la încoronare. Gesturile cu care fiul lui Kate Middleton și al lui William a atras atenția

Kate Middleton a renunțat la roșu și albastru pentru galben și verde

Kate Middleton a participat în această săptămână la mai multe evenimente legate de sănătatea mintală. Zilele trecute, ea a îmbrăcat un blazer galben, pantaloni albi Alexander McQueen și adidași Veja de 150 de dolari și a vizitat Dame Kelly Holmes Trust din Bath England.

Dacă în ultima vreme soția lui William părea că nu mai vrea să iasă din albastru și roșu, așa cum s-a întâmplat și la încoronare, apropierea verii tinde să îi schimbe perspectiva.

Prințesa l-a apropiat pe William de tatăl lui

Prințesa de Wales a reușit să schimbe relația tensionată dintre William și tatăl său, Regele Charles, cultivând o legătură cu Camilia, potrivit autoarei Angela Levin.
În biografia Reginei Camilla, care a fost actualizată recent, Levin spune că Prințesa de Wales a făcut un efort real pentru a petrece timp atât cu tatăl lui William, cât și cu mama sa vitregă.

Foto: Hepta, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter