Jane Fonda, dezvăluiri fără perdea. Actrița susține că l-a văzut gol pe Michael Jackson și că un regizor i-a făcut avansuri

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Vineri, 19 mai 2023, 13:51

Jane Fonda susține că un regizor francez a încercat să se culce cu ea pentru a vedea cum se manifestă atunci când are orgasm, pentru un film pe care îl făceau împreună. Ba mai mult, actrița se laudă că a reușit să îl vadă gol pe Michael Jackson.

Jane Fonda, 85 de ani, a fost ocupată în ultima vreme cu promovarea celui mai recent film al ei de la Hollywodd, Book Club: The Next Chapter, așa că a bifat o apariție la Watch What Happens Live, unde a făcut mai multe dezvăluiri despre regretatul regizor francez, René Clément.

Jane Fonda a dezvăluit că un regizor francez a vrut să se culcea cu ea

„Ei bine, a vrut să se culce cu mine. A spus că personajul trebuie să aibă un orgasm în film și că trebuie să vadă cum sunt orgasmele mele. A spus-o în franceză și m-am prefăcut că nu înțeleg”, a mărturisit ea.

Fonda și Clément au lucrat împreună la thrillerul Joy House din 1964, alături de Alain Delon și Lola Albright. Clément avea 51 de ani la momentul producției, în timp ce Fonda avea 27.

Regizorul a fost unul dintre cei mai prolifici în anii 1950 și 1960. El a câștigat cinci premii impresionante la Festivalul de Film de la Cannes în timpul carierei sale. Clément a murit în 1996, la vârsta de 82 de ani.

Citește și: Imagini cu Jane Fonda în tinerețe

Citeşte și: Jane Fonda, îngenuncheată de bulimie: „Am fost foarte nefericită. Am presupus că nu voi trece de 30 de ani”

Citeşte și: Jane Fonda arată spectaculos și la 85 de ani. Cum a apărut actrița la un eveniment la New York

Industria cinematografică franceză, condamnată pentru abuzuri

Dezvăluirea lui Fonda vine char în momentul în care mai multe vedete fac acuzații împotriva celor din industria cinematografică franceză pentru „perpetuarea abuzurilor”.

Actrița din producția Portrait Of A Lady on Fire, Adele Haenel, a publicat luna aceasta o scrisoare deschisă în care a anunțat că părăsește industria. Ea a criticat Festivalul de Film de la Cannes pentru că e gata să facă orice pentru a-i apăra pe cei pe care nu merită și i-a menționat pe regizorul Roman Polanski și actorul Gerard Depardieu, ambii fiind având procese penale.

Directorul de la Cannes, Theirry Fremaux, a respins afirmația lui Haenel.„Dar dacă ai crede că este un festival pentru violatori, nu ai fi aici să mă asculți, nu te-ai plânge că nu poți obține bilete pentru a intra la proiecții”.

Citeşte și: Cancerul actriței Jane Fonda este în remisie: „Mă simt atât de binecuvântată”

Citește și: Jane Fonda regretă operațiile estetice

Jane Fonda l-a văzut pe Michael Jackson în toată splendoarea

De asemenea, Fonda a mai spus că l-a văzut gol pe Michael Jackson în timpul unei sesiuni de scufundări, în 1980.
Michael, pe atunci în vârstă de 22 de ani, a venit pe platouri unde Jane filma pentru On Golden Pond, în care a jucat alături de tatăl ei Henry Fonda, precum și de Katharine Hepburn.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter