Prințul Harry și Meghan Markle, în conflict cu o agenție foto. Ducele de Sussex se teme pentru viața soției sale

De Oana Savin, pe

Prințul Harry și Meghan au intrat în conflict cu o agenție foto din Statele Unite ale Americii. Ducii de Sussex au solicitat Backgrid, agenția care a surprins filmări ale momentului în care cuplul a fost urmărit în trafic de paparazii, să le dea filmarea. Însă s-au lovit de un refuz categoric.

Situația a început în momentul în care echipa legală a lui Harry și Meghan a trimis o scrisoare către Backgrid în care susțineau că au nevoie de filmare pentru a ajuta la securitatea cuplului.

Prințul Harry și Meghan Markle, în conflict cu o agenție foto americană

Zilele trecute, Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au trecut printr-o situație demnă de filmele de acțiune de la Hollywood. Ducii de Sussex au fost urmăriți în trafic de mai mulți paparazzi, care încercau să obțină o fotografie a celor doi. Potrivit reprezentaților ducilor de Sussex, urmărirea, care a durat două ore, putea avea „un final aproape catastrofal”.

Cei de la Backgrid au reușit să filmeze momentul, iar acum, ducii de Sussex își doresc să obțină filmarea respectivă.

„Prin prezenta solicităm ca Backgrid să ne furnizeze imediat copii ale tuturor fotografiilor, videoclipurilor și / sau filmelor realizate aseară de fotografi independenți, după ce cuplul a părăsit evenimentul și în următoarele ore, se arată în scrisoarea primită de agenție, notează ET Online.

Citește și: Prințul Harry, diagnosticat cu deficit de atenție și stres posttraumatic de medicul Gabor Mate

Citește și: Prințul Harry, acuzat că „a mințit sau i s-a acordat tratament special” pentru a primi viza SUA: „Mizele sunt foarte mari”

Fotografi Backgrid, printre paparazzi

Ca răspuns, Backgrid a trimis propria scrisoare.

„În America, după cum sunt sigur că știți, proprietatea aparține proprietarului ei: terții nu pot cere pur și simplu să li se dea pur și simplu, așa cum poate o poate face un Rege”, se arăta în scisoarea celor de la Backgrid.

„Poate că ar trebui să vorbești cu clientul tău și să îl sfătuiești că regulile lui englezești de prerogativă regală de a cere ca cetățenii să își ofere proprietatea Coroanei au fost respinse de această țară cu mult timp în urmă. Suntem alături de părinții noștri fondatori”, se mai arată în scrisoarea trimisă ducilor de Sussex.

În scrisoare, Backgrid a precizat că au avut patru fotografi, trei în mașini și unul pe bicicletă, care „nu au avut nicio intenție să provoace vreo suferință sau rău, întrucât singurul lor instrument era camera”, notează publicația.

Nu este pentru prima dată când Harry intră în conflict cu o agenție de presă. În anul 2019, ducele a dat în judecată mai multe tabloide din Marea Britanie pentru presupuse interceptări telefonice ilegale și încălcarea vieții private, după ce a criticat presa că ar fi declanșat o campanie de hărțuire a soției sale.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, urmăriți de paparazzi, într-o cursă nebună prin New York: „A durat peste două ore”

Citește și: Meghan Markle, apariție strălucitoare la Women of Vision Awards. Cine a însoțit-o pe covorul roșu pe ducesa de Sussex

Prințul Harry se teme pentru viața lui Meghan Markle

Cu cinci luni înainte de urmărirea din trafic „aproape catastrofală” a Prințului Harry și a soției sale, ducele a declarat că se teme că Meghan Markle va avea aceeași soartă ca regretata sa mamă, prințesa Diana.

„Slujba mea este să-mi păstrez familia în siguranță. Dar ura care s-a iscat în ultimii trei ani, în special împotriva soției mele și a fiului meu… sunt în general îngrijorat pentru siguranța familiei mele”, a spus Harry în cadrul documentarului Netflix ”Harry & Meghan”.

Pierderea mamei sale a afectat drastic modul în care ducele de Sussex îi privește pe paparazzi.

„Cred că unul dintre cele mai dificile lucruri cu care trebuie să te împaci este faptul că oamenii care au urmărit-o în tunel au fost aceiași oameni care îi făceau fotografii în timp ce ea încă murea pe bancheta din spate a mașinii”, a afirmat Prințul Harry în documentarul BBC „Diana”, din 2017.

„De fiecare dată cînd văd o cameră, de fiecare dată când aud un click, de fiecare dată când văd un bliț, mă duce direct înapoi”, a precizat ducele de Sussex pentru ITV în octombrie 2019.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Prințul Harry și Meghan Markle

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter