Charlize Theron are un nou iubit. În compania cui a fost surprinsă actrița

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Vineri, 19 mai 2023, 14:49

Charlize Theron are un iubit nou. Celebra actriță, în vârstă de 47 de ani, a fost surprinsă de paparazzi în compania modelului Alex Dimitrijevic (46 de ani), iar relația lor a fost confirmată deja de publicațiile mondene internaționale.

Cei doi au fost surprinși în weekend, plimbându-se și ținându-se de mână. Jurnaliștii de la Us Weekly au raportat că Charlize și Alex se întâlnesc „de câteva luni bune” și „se plac cu adevărat unul pe celălalt”.

O sursă a dezvăluit pentru aceeași publicație că relația lor este încă în „stadii incipiente”. Cu toate acestea, a mai precizat sursa, Dimitrijevic este „un tip foarte relaxat și lui Charlize îi place asta”.

Citeşte și: Charlize Theron, dezvăluiri despre momentul în care mama ei l-a împușcat mortal pe tatăl ei

În fotografiile obținute de Daily Mail în weekend, actrița „Bombshell” a fost văzută ținându-se de mână cu noul ei iubit în timp ce au ieșit să ia prânzul în oraș, în cartierul Los Feliz, din Los Angeles.

Vezi în GALERIA FOTO cum a fost surprinsă Charlize Theron în compania iubitului ei.

Actrița era îmbrăcată lejer, cu un pulover vișiniu, cu decolteu în V, o pereche de pantaloni largi bej și sandale. Ținuta lui a fost compusă dintr-o pereche de jeanși și o cămașă galbenă cu imprimeu.

Potrivit informațiilor din presa străină, Alex Dimitrijevic este un bărbat divorțat.

Citeşte şi: Charlize Theron, dezvăluiri incredibile: „Copilăria mea a fost groaznică”

Ultima relație serioasă a actriței Charlize Theron a fost cu actorul Sean Penn. Cei doi și-au început idila în iarna lui 2013 și s-au afișat în public câteva luni mai târziu, în mai 2014, la Gala Met. Relația lor nu a durat mult, căci în 2015 s-au despărțit. În 2020, actrița recunoștea că este singură de cinci ani. Charlize Theron a adoptat doi copii în 2012 și 2015, pe fiicele Jackson (11 ani) și August (9 ani).

Între 1998 și 2001, Charlze a format un cuplu cu Stephan Jenkins, solistul trupei Third Eyed Blind. A urmat apoi o relație de 8 ani cu actorul și regizorul Stuart Townsend.

Citeşte şi: Charlize Theron a intrat în depresie după ce s-a îngrășat 23 kilograme

Anul trecut, în presa mondenă apăruseră zvonuri că Charlize ar forma un cuplu cu modelul canadian Gabriel Aubry. Aubry a avut o relație cu Halle Berry, cu care are o fată, Nahla, în vârstă de 15 ani. Gabriel și Halle s-au despărțit în 2010. Cu toate că au fost fotografiați împreună, Charlize Theron nu a recunoscut relația.

„Nu l-am cunoscut niciodată. Ne-am cunoscut pentru trei secunde. Am trecut unul pe lângă celălalt și ne-am salutat pentru că ne merg copiii la aceeași școală” – a declarat ea, la vremea respectivă.

Foto – Profimedia / Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter