Goana după putere le strică relația. Kate Middleton, în război deschis cu Camilla. De unde au apărut tensiunile

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Joi, 18 mai 2023, 14:06

Prințesa de Wales și Regina Camilla au avut o relație bună de-a lungul anilor, dar acum se pare că între cele două a întervenit o oarecare tensiune. Acest lucru a fost evident și într-un moment cheie de la încoronarea Regelui, la începutul acestei luni, potrivit unui expert regal.

Prințesa de Walles era furiosă pe Camilla la momentul încoronării, iar asta a determinat-o să nu facă o reverență în fața Reginei, susține un expert regal. Autorul Tom Bower subliniază că lipsa acestui gest arată că între cele două lucrurile nu mai decurg ca înainte, iar semnele sunt evidente.

Kate Middleton a ignorat-o pe Camilla la încoronare

Kate Middleton a fost doar unul dintre cei peste 2.000 de invitați prezenți la Westminster Abbey, pe 6 mai, care au asistat la încoronarea lui Charles și a Camillei. Bower a explicat la Dan Wootton Tonight de ce nimeni nu a avut vreo tresăririe în fața Camillei, pe 6 mai, inclusiv Kate.

„Dacă te uiți la filmarea încoronării, în timp ce Regele și Regina părăsesc tronurile și se îndreaptă spre ieșirea din Westminster Abbey, vei vedea că toată lumea se înclină și face o reverență în fața Regelui, dar nimeni nu mișcă un mușchi când trece Camilla. Și asta pentru că erau supărați pe ea.
Și Kate și William erau mâhniți, iar asta s-a văzut la Westminster”, spune el.

Citeşte și: Simbolurile ascunse de ținuta purtată de Regina Camilla la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Detaliile observate pe rochie și robă

Citeşte și: Charles și Camilla, o viață plină de aventuri și marcată de un scandal sexual fără precedent, „premiată” cu o coroană

William nu îi mai dă atenție Camillei

Cei doi au tratat-o pe soția lui Charles cu răceală după ceremonie. „În acel moment a fost absolut vizibil pentru acei oameni că nimeni – darămite Kate – nu a făcut o reverență în fața Reginei Camilla”.

Bower a încercat să dezvăluie mai multe despre probleme dintre Kate Middleton și Camilla. El a susținut că a existat un contrast puternic și între familiile celor două. Dacă soția lui Charles și-a adus la încoronare copiii, nepoții și strănepoții, Kate a mizat doar pe câțiva participanți.

„Și ceea ce s-a petrecut la concertul de la Windsor, de a doua zi, este de luat în seamă. William nu face nicio referire la regina Camilla. Așa că există o tensiune acolo”, precizează el.

Citeşte și: Cele mai influente amante regale din istorie. Una dintre ele este străbunica reginei consoarte Camilla

Citeşte și: Kate Middleton, splendidă la petrecerea din grădina Palatului Buckingham. Cât costă ținuta purtată

Camilla își aduce familia mai aproate, Kate se visează regină

Autorul consideră că acest conflict îl pune pe regele Charles într-o poziție periculoasă. Bower crede că neobosita Camilla a dispărut din ochii publicului, iar Kate se comportă ca o regină.

Kate, Prințul William și cei doi copii ai lor mai mici – Prințesa Charlotte în vârstă de opt ani și Prințul Louis în vârstă de cinci ani au avut locuri privilegiate, s-au așezat pe primele scaune la Westminster Abbey pentru a urmări întreaga desfășurare a ceremoniei.

Fiul lui William, Prințul George, în vârstă de nouă ani, a fost unul dintre cei patru paji ai Regelui Charles.
Trei dintre nepoții Camillei – Freddy, Louis și Gus – au împărtășit și ei rolul principal cu George.
Nepotul strănepotului Camillei – Arthur Elliot – a a avut și el important, semnă că soția lui Charles încearcă să își impună familia.

Foto: Hepta, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter