Amber Heard, despre prima oară când ar fi fost agresată de Johnny Depp: „M-a plesnit fără motiv”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 09 iunie 2022, 15:56

Johnny Depp (58 de ani) și Amber Heard (36 de ani) s-au separat în anul 2016, după doar 1 an și 3 luni de căsnicie. Divorțul s-a încheiat în 2017, însă fostul cuplu încă se luptă în instanță.

Amber Heard, despre prima oară când ar fi fost agresată de Johnny Depp: „M-a plesnit fără motiv”

În 2019, Depp a dat-o în judecată pe Heard pentru defăimare, după ce actrița a publicat în The Washington Post un eseu în care a dezvăluit că a fost abuzată sexual, fără a-i menționa însă numele. Ulterior apariției eseului, Johnny a fost concediat de Disney din franciza „Pirații din Caraibe”.

Procesul a început în aprilie 2022. Depp a fost primul care a depus mărturie, acum fiind rândul lui Heard. Emoționată, Amber a povestit că actorul ar fi lovit-o prima oară după ce l-a întrebat despre tatuajul „Wino Forever”, dedicat actriței Winona Ryder (50 de ani), cu care Johnny a format un cuplu între 1989 și 1993.

„Nu am să uit niciodată. Mi-a schimbat viața. Stăteam pe canapea, aveam o conversație normală. El bea. Cred că se droga pentru că avea un borcan de cocaină pe masă. Ascultam muzică, fumam, și l-am întrebat despre tatuajul de pe mână”, a povestit Amber.

În 1990, Johnny și-a tatuat pe braț „Winona Forever”, în onoarea logodnicei lui, însă când el și Winona s-au despărțit, l-a modificat în „Wino Forever”.

„Am întrebat ce scrie. A zis că Wino și am crezut că glumește, am râs. Mi-a dat o palmă și am râs. Am râs pentru că nu știam ce altceva să fac. Am crezut că e o glumă. Nu știam se s-a întâmplat”, a mai spus.

„Crezi că e amuzant, te crezi amuzantă?”, i-ar fi zis actorul înainte să o plesnească a doua oară.

„M-a plesnit a doua oară. Nu mai era o glumă. Nu mai râdeam. Nu știam ce altceva să fac. M-a plesnit fără motiv”, a mai declarat Heard.

Amber susține că a fost plesnită din nou. „Mi-am pierdut echilibrul. Realizez că cel mai rău lucru mi s-a întâmplat. Îmi doream atât de mult să fie o glumă. Nu mă durea fizic.”

Actrița mărturisește că și-ar fi dorit să-l părăsească atunci, însă că nu a avut puterea.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Al Pacino, la întâlnire cu o femeie cu 53 de ani mai tânără decât el. Cine este Noor Alfallah

David și Victoria Beckham, jefuiți în timp ce se aflau în casă cu fiica lor de 10 ani

Jessie J a dezvăluit că a pierdut o sarcină. „Să rămân însărcinată a fost un miracol în sine”

„A început să plângă. Nu mai văzusem un bărbat plângând. Mi-a pus mâinile pe genunchi și și-a cerut scuze. Am crezut că am înlăturat monstrul, că l-am îngenuncheat. Mi-l amintesc plângând, părea că-i pare rău. Dar nu l-am putut ierta pentru că ar fi însemnat că urma să se repete. Am plecat, am urcat în mașină și am plecat fără să zic nimic.”

„Am plecat acasă cu inima frântă”, a mai spus actrița.

În timpul mărturiei sale, Depp a declarat că incidentul povestit de Heard nu s-a petrecut niciodată, că nu a lovit-o pe ea și nicio altă femeie.

Tot emoționată, Amber a povestit că, în timpul unei vacanțe din mai 2013, Depp realizat o „verificare a cavităților sale”, în căutare de cocaină, după ce a acuzat-o că a flirtat cu o femeie.

„Eram în rulotă, mă acuza că mint. Încercam să-l liniștesc. A început să lovească lucruri. A luat ceva de pe masă și l-a aruncat în raftul cu pahare. Țipa la mine când m-am dus în zona de dormit. Vine și caută ceva. Intrasem la baie, iar când am ieșit m-a întrebat unde este și de cât timp o ascund. L-am întrebat despre ce vorbește”, a mai povestit actrița.

Amber Heard: „N-am zis stop, n-am zis nimic”

„A început să mă pipăie, mi-a rupt rochia. M-a apucat de sâni, mi-a atins coapsele, mi-a rupt lenjeria intimă și a început să-mi verifice cavitățile. A zis că își caută drogurile. Și-a băgat degetele în mine. M-am holbat la lumină, nu știam ce să fac. Și-a învârtit degetele, n-am zis stop, n-am zis nimic”, a completat.

Cearta ar fi pornit după ce o femeie din camping ar fi fost foarte apropiată de Amber în timpul unui foc de tabără. O mulțime de americani sunt de părere că Amber nu numai că minte, ci că ea a fost cea care l-a abuzat, de fapt, pe actor.

Anterior relației cu actorul, Amber a fost căsătorită cu fotografa Tasya Van Ree.

Fosta parteneră de viață și mama copiilor lui Depp, actrița și cântăreața Vanessa Paradis (49 de ani), alături de fiica cuplului, Lily Rose Depp (22 de ani), i-au luat apărarea actorului. Depp și Paradis mai au un copil, un fiu, John „Jack” Christopher Depp (20 de ani).

„În toți anii de când îl cunosc pe Johnny, niciodată nu a fost abuziv fizic în preajma mea. Ceea ce se vehiculează nu-mi amintește deloc de bărbatul alături de care am trăit 14 ani fericiți”, a scris Vanessa Paradis.

Amber are o fiică, Oonagh Paige Heard, în vârstă de un an. Nu este clar dacă Oonagh a fost adoptată sau concepută cu ajutorul unui donator și al unei mame surogat.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter