Johnny Depp a sărbătorit cu mâncare indiană victoria împotriva lui Amber Heard

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 07 iunie 2022, 15:25

Johnny Depp a câștigat săptămâna trecută procesul de defăimare împotriva fostei sale soții, Amber Heard. Pentru a sărbători, actorul a mers la un restaurant cu mâncare indiană, renumit în Marea Britanie.

Johnny Depp, în vârstă de 58 de ani, a ieșit victorios din procesul cu fosta sa soție, Amber Heard, care este obligată să-i plătească actorului daune în valoare de peste 10 milioane de dolari.

Johnny Depp a a sărbătorit cu mâncare indiană victoria împotriva lui Amber Heard

Pentru a sărbători, acesta a mers duminică seara, 5 iunie, la Varanasi, unul dintre cele mai bune restaurante indiene din Marea Britanie, potrivit dailymail.co.uk. Localul a fost închis pentru alți clienți, iar pentru asta starul din „Pirații din Caraibe” ar fi scos din buzunar 30.000 de lire sterline.

În restaurantul din Birmingham, actorul, împreună cu muzicianul Jeff Beck și alți prieteni, s-au bucurat de un răsfăț culinar cu specific indian preparat special pentru ei, de șampanie, vin și alte băuturi, iar nota finală ar fi fost în jur de 50.000 de lire sterline.

Citește și: Shakira și Gerard Pique au confirmat despărțirea, după 11 ani de relație

„M-a invitat să dorm alături de ea şi n-am putut refuza!”. Surpriză de proporții la Insula Iubirii

Amber Heard nu îi poate plăti lui Johnny Depp despăgubiri de 10,4 milioane de dolari

Calvarul unei românce cazate într-un hotel de patru stele din Grecia. „E prima oară când văd asta”

Ce a făcut Johnny Depp în restaurantul din Londra

Mohammed Hussain, managerul restaurantului, a avut numai cuvinte de laude la adresa lui Johnny Depp.

A fost un tip foarte drăguț, cu capul pe umeri, care a petrecut mult timp vorbind cu staff-ul, prietenii noștri și familia noastră. Nu ai fi crezut niciodată că este un star atât de mare. A avut mult timp pentru noi toți.

Am fost nevoiți să promitem că nu vom dezvălui nota finală, dar putem spune că banii nu au fost o problemă și că a fost cu ușurință o notă cu cinci zero-uri. Am făcut mai mulți bani din vizita lui Depp decât din cea mai aglomerată seară a săptămânii, care este sâmbăta, când avem în jur de 400 de clienți.

În mod clar știe câte ceva despre mâncarea indiană și îi place. Ne-am asigurat că nu o facem prea picantă pentru ca Johnny Depp să se bucure de o varietate de arome, a spus Hussain.

Acesta a mai dezvăluit că actorul a petrecut 20 de minute în biroul lui, timp în care au discutat despre camerele de supraveghere.

A privit oamenii din grupul lui pe camerele de supraveghere și mi-a pus multe întrebări despre asta.

Nu aș fi visat niciodată că Johnny Depp va fi în biroul meu vorbind despre cum funcționează camerele de supraveghere din restaurant, a mai spus Mohammed Hussain.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter