Actrița Lily-Rose Depp are un nou iubit. Cine este bărbatul

De Unica.ro, pe

Lily-Rose Depp (22 de ani), fiica actorului Johnny Depp (58 de ani) și a fostei lui partenere de viață, artista Vanessa Paradis (48 de ani), a fost fotografiată de paparazzi sărutându-se cu rapperul francez Yassine Stein. Pe 14 noiembrie, Lily și Yassine au fost surprinși ținându-se de mână, îmbrățișându-se și sărutându-se la cumpărături în Los Angeles, California.

Actrița Lily-Rose Depp are un nou iubit. Cine este bărbatul

Actrița a purtat un outfit casual format dintr-un maieu alb, o fustă albastră și un pulover baby blue. Și-a accesorizat ținuta cu o pereche de balerini sport negri, purtați cu șosete albe, ochelari de soare și o poșetă, ambele negre. Rapperul a purtat o șapcă albastră, un hanorac gri deschis, pantaloni scurți negri și o pereche de adidași în nuanțe de negru și roșu.

Imaginile cu Lily și Yassine apar la doar trei luni după ce actrița a fost fotografiată sărutându-se cu actorul Austin Butler (29 de ani), fostul iubit al Vanessei Hudgens (32 de ani). Austin și Lily au fost fotografiați în august, la Londra, luând cina cu un prieten. În prima parte a serii, actorii nu au dat de înțeles că ar forma un cuplu. Ulterior însă, după ce prietenul lor a plecat acasă, în timpul unei plimbări pe malul râului Tamisa, Lily și Austin au fost surprinși sărutându-se.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Salma Hayek, apariție rară alături de unica ei fiică, Valentina, la premiera filmului „Eternals”

Cristiano Ronaldo, tată din nou. „Inimile noastre sunt pline de iubire”

Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit. Solistul a fost acuzat că a lovit-o pe mama modelului

Lily își împarte frecvent timpul între Londra, Paris și New York. „Valoarea intimității este ceva ce mi-a fost insuflat de la o vârstă fragedă”, mărturisea actrița în aprilie 2021, în emisiunea „The Drew Barrymore Show”.

„Crescând într-o familie ca a mea, întotdeauna am învățat despre importanța intimității și despre a păstra anumite lucruri doar pentru tine. Este un lucru pe care l-am introdus în propria carieră. Este foarte important pentru mine”, a completat atunci.

În trecut, Lily a format un cuplu cu actorul Timothée Chalamet (25 de ani). Perechea s-a despărțit în 2020. Tot în 2020 s-au despărțit și Austin și fosta lui iubită, actrița Vanessa Hudgens. Vanessa formează în prezent un cuplu cu jucătorul de baschet Cole Tucker (25 de ani).

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter