Johnny Depp, mesaj tulburător despre fosta soție, actrița Amber Heard

De Adelina Duinea, pe

Johnny Depp (58 de ani) și Amber Heard (35 de ani) s-au separat în anul 2016, după doar 1 an și 3 luni de căsnicie. Divorțul s-a încheiat în 2017, însă fostul cuplu încă se luptă în instanță.

Johnny Depp, mesaj tulburător despre fosta soție, actrița Amber Heard

Amber a fost cea care a depus actele de divorț, citând abuzurile fizice și verbale ale actorului drept motiv al separării. Deși actrița solicitase 50 de mii de dolari lunar în urma despărțirii, fosta pereche a ajuns la o înțelegere în urma căreia actorul i-a plătit acesteia o singură dată suma de 7 milioane de dolari.

Amber ar fi donat cele 7 milioane de dolari Spitalului pentru Copii din Los Angeles și Uniunii Americane a Libertăților Civile.

În ciuda deciziei din instanță, o mulțime de americani sunt de părere că Amber nu numai că minte, ci că ea a fost cea care l-a abuzat, de fapt, pe actor.

„Sper să câștige el acest proces!”; „Dreptate pentru Johnny!”; „Săracul Johnny”; „Trebuie să i se facă dreptate. Femeia asta trebuie să plătească pentru ce i-a făcut”; „Sper să aflăm adevărul”; „Ne rugăm pentru tine, Johnny”, acestea sunt doar câteva dintre mesajele fanilor actorului.

În 2019, Depp a dat-o în judecată pe Heard pentru defăimare, după ce actrița a publicat în The Washington Post un eseu în care a dezvăluit că a fost abuzată sexual, fără a menționa însă numele actorului.

Pe 13 aprilie 2022, în timpul mărturiei lui Isaac Baruch, vecin și prieten cu Depp, avocatul lui Amber, Elaine Bredehoft, a citit un mesaj din 2016, mesaj pe care actorul i l-a trimis lui Baruch despre Amber.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Al Pacino, la întâlnire cu o femeie cu 53 de ani mai tânără decât el. Cine este Noor Alfallah

David și Victoria Beckham, jefuiți în timp ce se aflau în casă cu fiica lor de 10 ani

Jessie J a dezvăluit că a pierdut o sarcină. „Să rămân însărcinată a fost un miracol în sine”

„Cadavrul putrezit al lui Amber sper să se descompună în portbagajul nenorocit al unei Honda Civic”, a scris actorul. Depp și avocații săi au refuzat să comenteze mesajul.

Heard susține că a fost victima violenței domestice încă de la începutul relației cu Depp.

Fosta parteneră de viață și mama copiilor lui Depp, actrița și cântăreața Vanessa Paradis (49 de ani), alături de fiica cuplului, Lily Rose Depp (22 de ani), i-au luat apărarea actorului. Depp și Paradis mai au un copil, un fiu, John „Jack” Christopher Depp (20 de ani).

„În toți anii de când îl cunosc pe Johnny, niciodată nu a fost abuziv fizic în preajma mea. Ceea ce se vehiculează nu-mi amintește deloc de bărbatul alături de care am trăit 14 ani fericiți”, a scris Vanessa Paradis.

La momentul acela, Amber a dat publicității o fotografie în care prezenta o vânătaie de culoare roșie sub unul dintre ochi. Actrița a declarat atunci că vânătaia a fost cauzată de Depp, care ar fi aruncat cu un telefon mobil în ea. Imaginea a devenit ulterior virală.

Amber are o fiică, Oonagh Paige Heard, în vârstă de un an. Nu este clar dacă Oonagh a fost adoptată sau concepută cu ajutorul unui donator și al unei mame surogat.

Foto: Instagram; Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter