Johnny Depp, Alice Cooper și Joe Perry, concert în România. Când va avea loc evenimentul

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 04 noiembrie 2022, 10:08

Johnny Depp, Alice Cooper și Joe Perry, care au format în 2012 supergrupul rock „Hollywood Vampires”, vor concerta în România.

Johnny Depp revine în România după șase ani, alături de formația „Hollywood Vampires”, din care fac parte doi dintre cei mai apreciați muzicieni la nivel mondial, Alice Cooper și Joe Perry, chitaristul și fondatorul trupei Aerosmith.

Au trecut deja trei ani de când Vampirii nu au mai fost în turneu. Abia aştept să revin pe scenă cu băieţii, îmi place foarte mult să fac parte din această trupă. Trupa mea e minunată, dar să cânt cu Vampirii e o cu totul alta poveste, a afirmat Alice Cooper, potrivit spynews.ro.

Citește și: Cătălin Crișan e mândru de copiii săi: “Din păcate sau din fericire, Daria tot la vorba mea a ajuns. Raris e în primul an la Conservator”/ EXCLUSIV

EXCLUSIV. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Elena Udrea. Iubitul ei, Adrian Alexandrov, a făcut primele declarații după ce fosta deputată a ajuns la spital

Michael Douglas, de nerecunoscut pe străzile din Paris. Actorul, în vârstă de 78 de ani, și-a făcut o schimbare de look notabilă

Theo Rose, primele declarații despre despărțirea de Alex Leonte: „Am vrut să se întâmple cu discreție”

Johnny Depp, Alice Cooper și Joe Perry, concert în România. Când va avea loc evenimentul

Supergrupul va concerta în București, pe data de 8 iunie 2023. Evenimentul în aer liber va avea loc la Romexpo. Alături de Johnny Depp, Alice Cooper și Joe Perry, membri fondatori ai trupei „Hollywood Vampires”, pe scenă va urca și Tommy Henriksen, chitarist, basist și compozitor care cântă alături de Alice Cooper.

Concertul face parte din turneul european pe care trupa trebuia să-l susțină în 2021, dar pe care l-a amânat din cauza restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19.

Biletele la eveniment vor fi puse în vânzare din 2 noiembrie 2022, în regim de pre-sale. Oficial, biletele vor putea fi cumpărate din 4 noiembrie, începând cu ora 10:00. Prețurile primelor 200 de bilete din fiecare categorie se vor vinde cu prețuri cuprinse între 269 lei și 429 lei.

La categoria pre-sale, prețurile vor varia între 289 lei și 449 lei, iar cele achiziționate în ziua concertului vor se vor încadra între 350 lei și 480 lei.

Biletele achiziționate pentru concertul amânat din 2021 rămân valabile.

Cum s-a fondat „The Hollywood Vampires”

Grupul „The Hollywood Vampires” a fost fondat în 2012 de Alice Cooper, Johnny Depp şi Joe Perry. Scopul acestora a fost să aducă un tribut tuturor artiştilor din scena rock care au murit din cauza exceselor.

Numele formației este preluat de la clubul de băutori „The Hollywood Vampires” ale cărui baze au fost puse de Alice Cooper în anii ’70 și din care făceau parte artiști precum John Lennon, Ringo Starr, Keith Moon sau Micky Dolenz. Formația a lansat două albume până acum, în colaborare cu muzicieni precum Paul McCartney, Dave Grohl, Joe Walsh sau Cristopher Lee, potrivit Libertatea.

Grupul a mai concert în România și în 2016. La evenimentul ce a avut la Romexpo au fost prezenți în jur de 8000 de oameni. Trupa a cântat piese consacrate precum „Come Together”, a celor de la The Beatles, sau „Whole Lotta Love”, a celor de la Led Zeppelin.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter