Noi informații în procesul de defăimare câștigat de Johnny Depp împotriva fostei soții. Ce afecțiune ar avea actorul

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 02 august 2022, 12:43

Johnny Depp (59 de ani) și Amber Heard (36 de ani) s-au luptat în instanță în perioada aprilie – iunie 2022, învingător ieșind actorul. Amber trebuie să-i plătească acestuia daune în valoare de peste 10 milioane de dolari. Recent, însă, noi documente din timpul procesului au ieșit la iveală.

În 2019, Depp a dat-o în judecată pe Heard pentru defăimare, după ce actrița a publicat în The Washington Post un eseu în care a scris că a fost abuzată sexual, fără a-i menționa însă numele. Ulterior apariției eseului, Johnny a fost concediat de Disney din franciza „Pirații din Caraibe”.

Noi informații în procesul de defăimare câștigat de Johnny Depp împotriva fostei soții. Ce afecțiune ar avea actorul

Avocații lui Amber au vrut ca disfuncția erectilă de care suferă actorul să fie luată în considerare pentru a oferi context acuzațiilor de abuz sexual pe care actrița le-a adus.

În martie, avocații lui Heard au dorit ca diagnosticul actorului să devină public și ca o listă cu medicamentele pe care acesta este nevoit să le ia să devină parte a dovezilor din proces. Potrivit acestora, afecțiunea este „relevantă” pentru că explică de ce actorul ar fi folosit o sticlă de alcool pentru a o abuza sexual pe actriță, lucru care Depp neagă că s-a întâmplat vreodată.

„Disfuncția erectilă a domnului Depp face mai probabil ca acesta să fie agitat și furios în întâlnirile sale cu Amber, motiv pentru care ar fi putut recurge la o sticlă”, se arată în documentele obținute de presa americană.

Avocații actorului au respins propunerea sugerând că Amber „dorește circ și intenționează în mod clar să ducă procesul în direcții fără sens”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Cum arată Penthouse-ul în care au locuit Johnny Depp și Amber Heard

Citește și: Amber Heard, despre prima oară când ar fi fost agresată de Johnny Depp: „M-a plesnit fără motiv”

Citește și: Johnny Depp, mesaj tulburător despre fosta soție, actrița Amber Heard

În timpul mărturiei sale, Amber a povestit că actorul ar fi lovit-o prima oară după ce l-a întrebat despre tatuajul „Wino Forever” (inițial Winona Forever), dedicat actriței Winona Ryder (50 de ani), cu care Johnny a format un cuplu între anii 1989 și 1993.

Totodată, actrița a povestit un incident care s-ar fi petrecut în 2015 în Australia. În timpul acestuia, Amber susține că actorul ar fi penetrat-o cu o sticlă de alcool.

În timpul mărturiei sale, Depp a numit mărturia lui Amber „odioasă”, „ridicolă” și „umilitoare”. „Niciun om nu este perfect. Dar niciodată în viața mea nu am comis o agresiune sexuală, abuz fizic, toate aceste povești scandaloase și bizare”, a mai declarat.

În urma încheierii procesului, Amber a câștigat unul dintre cele trei apeluri. Actrița ar urma să primească 2 milioane de dolari de la fostul avocat al actorului, care a defăimat-o în trecut în mai multe articole de presă.

Johnny Depp și Amber Heard s-au separat în anul 2016, după doar 1 an și 3 luni de căsnicie. Divorțul s-a încheiat în 2017. În urma acestuia, Heard a primit 7 milioane de dolari. Actrița a declarat că va dona întreaga sumă către două organizații non-guvernamentale, însă nici până azi nu și-a îndeplinit promisiunea.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter