Amber Heard, prima declarație după procesul cu Johnny Depp: „Nu-mi pasă ce crede cineva despre mine”

De Unica.ro, pe

Amber Heard a afirmat că procesul de defăimare intentat de Johnny Depp, fostul ei soț, nu a fost unul corect, pentru că a avut parte de o mediatizare negativă în social media. Totodată, actrița a mărturisit că înțelege de ce juriul a dat un verdict în defavoarea ei.

Amber Heard, în vârstă de 36 de ani, este convinsă că procesul pe care Johnny Depp l-a câștigat nu a fost „echitabil”, și că a fost influențat de valul de critici la adresa ei pe rețelele de socializare. De asemenea, actrița a mărturisit că înțelege de ce a fost dat un verdict favorabil fostului ei soț.

Chiar înțeleg. Este un personaj iubit și oamenii simt că îl cunosc. Este un actor fantastic, a declarat actrița conform The Mirror, la Today’s Savannah Guthrie. Interviul ar urma să fie difuzat marți și miercuri pe NBC.

Nu-mi pasă ce crede cineva despre mine sau ce judecăți vreți să faceți despre ceea ce s-a întâmplat în intimitatea casei mele, în căsnicia mea, în spatele ușilor închise. Nu presupun că o persoană obișnuită ar trebui să știe aceste lucruri. Așa că nu o iau personal, a mai dezvăluit Amber Heard.

Citește și: Ozzy Osbourne va fi suspus unei intervenții chirurgicale dificile: „Îi va influența restul vieții”

Raluca Pastramă s-a recăsătorit cu două zile înainte să devină mamă a treia oară

Justin Bieber, pareză facială din cauza sindromului Ramsay Hunt

Jennifer Lopez, ținută îndrăzneață la Festivalul de Film de la Tribeca

Ce a spus Amber Heard după ce a aflat verdictul

În ziua în care a aflat că a pierdut procesul cu Johnny Depp, Amber Heard a transmis pe rețelele de socializare că se simte dezamăgită și îndurerată de decizia Tribunalului din Fairfax, Virginia.

Dezamăgirea pe care o simt astăzi este dincolo de cuvinte. Am inima frântă pentru că muntele de dovezi încă nu a fost suficient pentru a rezista puterii şi influenţei disproporţionate ale fostului meu soţ. Sunt şi mai dezamăgită de ce înseamnă acest verdict pentru alte femei.

Este un pas în spate. Întoarce ceasul într-o perioadă în care faptul că o femeie vorbeşte însemna că va fi umilită public. Ne întoarce la ideea că violenţa împotriva femeilor nu trebuie să fie luată în serios.

Sunt tristă că am pierdut acest proces. Dar sunt şi mai tristă de faptul că pare că am pierdut un drept pe care credeam că îl am ca americancă – de a vorbi liber şi deschis, a transmis Amber Heard, în urmă cu câteva săptămâni.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter