Cum arată Penthouse-ul în care au locuit Johnny Depp și Amber Heard

De Unica.ro, pe

Johnny Depp (58 de ani) și Amber Heard (36 de ani) s-au separat în anul 2016, după doar 1 an și 3 luni de căsnicie. Divorțul s-a încheiat în 2017. În timpul mariajului lor, actorii au locuit într-un Penthouse din clădirea Eastern Columbia, în centrul istoric al orașului Los Angeles.

Cum arată Penthouse-ul în care au locuit Johnny Depp și Amber Heard

Proprietatea s-a vândut cu 1,76 de milioane de dolari. În total, în clădirea respectivă, actorul a avut 5 Penthouse-uri pe care le-a vândut după divorț pentru un total de 12,78 de milioane de dolari.

Extrem de spațios, Penthouse-ul fostei perechi are două etaje, un dormitor, două băi și un living cu bucătărie deschisă. Clădirea este înconjurată de restaurante de top și magazine de lux. În plus, pe acoperiș, proprietatea dispune de o piscină cu apă sărată, un Spa, sală de fitness și o grădină.

Fotografii cu imobilul spectaculos găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

În 2019, Depp a dat-o în judecată pe Heard pentru defăimare, după ce actrița a publicat în The Washington Post un eseu în care a dezvăluit că a fost abuzată sexual, fără a-i menționa însă numele. Ulterior apariției eseului, Johnny a fost concediat de Disney din franciza „Pirații din Caraibe”.

Procesul s-a desfășurat în perioada aprilie – iunie 2022 și s-a încheiat cu victoria actorului. Amber este obligată să-i plătească acestuia daune în valoare de 15 milioane de dolari.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Al Pacino, la întâlnire cu o femeie cu 53 de ani mai tânără decât el. Cine este Noor Alfallah

Amber Heard, despre prima oară când ar fi fost agresată de Johnny Depp: „M-a plesnit fără motiv”

David și Victoria Beckham, jefuiți în timp ce se aflau în casă cu fiica lor de 10 ani

Jessie J a dezvăluit că a pierdut o sarcină. „Să rămân însărcinată a fost un miracol în sine”

Anterior relației cu actorul, Amber a fost căsătorită cu fotografa Tasya Van Ree. După despărțirea de Depp a format cupluri cu miliardarul Elon Musk, dealerul de artă Vito Schnabel, producătorul Andrés Muschietti și producătoarea Bianca Butti.

La rândul rău, din 1983 până în 1985, Johnny a fost căsătorit cu make-up artista Lori Anne Allison. Ulterior a format cupluri cu actrițele Sherilyn Fenn, Jennifer Grey, Winona Ryder, Juliette Lewis și Ellen Barkin, modelele Tatjana Patitz și Kate Moss, și artista Vanessa Paradis.

Johnny și Vanessa au fost împreună între anii 1998 și 2012, iar împreună au doi copii, o fiică și un fiu, Lily Rose Depp (22 de ani) și John „Jack” Christopher Depp (20 de ani).

Amber are o fiică, Oonagh Paige Heard, în vârstă de un an. Nu este clar dacă Oonagh a fost adoptată sau concepută cu ajutorul unui donator și al unei mame surogat.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter