Amber Heard nu îi poate plăti lui Johnny Depp despăgubiri de 10,4 milioane de dolari

De Unica.ro, pe

Amber Heard a pierdut procesul cu Johnny Depp, în care acesta a acuzat-o de defăimare. Actrița ar trebui să-i plătească fostului soț despăguibiri în valoare de 10,4 milioane de dolari, dar avocata ei susține că aceasta nu poate plăti o sumă atât de mare.

Amber Heard nu a reușit să convingă jurații că a avut dreptate atunci când a declarat într-un articol al The Washington Post din 2018 că a fost victimă a violenței domestice. Deși numele lui Johnny Depp nu a fost specificat în acel articolul, actorul a susținut că l-a afectat pe plan profesional și i-a cerut în instanță fostei sale soții daune de 50 de milioane de dolari. La rândul ei, Heard l-a dat și ea în judecată pe Depp pentru că a făcut-o mincinoasă și i-a cerut daune de 100 de milioane de dolari.

Citește și: Cum a intrat fiica lui Dan Diaconescu la Medicină fără examen de admitere

Schimbare în juriul „Te cunosc de undeva”. Cine a înlocuit-o pe Andreea Bălan

Brigitte și Florin Pastramă divorțează. „M-am săturat să trăiesc în scandaluri”

LIVE UPDATE: Război în Ucraina

Instanța a decis că s-au defăimat reciproc. Deși Jonny Deep nu a făcut-o în mod direct, ci prin avocatul său, va trebui să-i plătească fostei soții daune în valoare de două milioane de dolari. De asemenea, actrița va trebui să plătească despăguibiri în valoare de 10,4 milioane de dolari.

Amber Heard nu îi poate plăti lui Johnny Depp despăgubiri de 10,4 milioane de dolari

Elaine Bredehoft, avocata lui Amber Heard, susține însă că actrița nu va putea plăti „cu siguranţă” o sumă atât de mare. Aceasta consideră că actrița a fost „demonizată” de echipa juridică a actorului din „Piraţii din Caraibe” și a spus că intenționează să facă recurs la decizia juriului.

Dacă va face acest lucru, vedeta va trebui să depună o garanție pentru suma totală de 10,35 milioane de dolari, plus dobândă, potrivit observatornews.ro.

Dacă nu va putea plăti, instanța poate hotărî să îi oprească o parte din câștigurile viitoare.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter