Amanta lui Gerard Pique, ironie la adresa Shakirei? Cum a apărut Clara Chia Marti în mediul online

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 25 august 2022, 14:01

Shakira (45 de ani) și Gerard Pique (35 de ani) au confirmat în iunie 2022 că s-au despărțit. Fotbalistul ar fi înșelat-o pe solistă cu o studentă numită Clara Chia Marti (23 de ani). După ce, recent, au fost fotografiați în ipostaze tandre la un concert Dani Martin, un videoclip controversat cu tânăra a apărut în mediul online.

Amanta lui Gerard Pique, ironie la adresa Shakirei? Cum a apărut Clara Chia Marti în mediul online

Clara s-ar fi filmat dansând pe ultima piesă lansată de Shakira, „Te Felicito”, care mulți suspectează că-i este dedicată lui Pique. „Ca să te completez, m-am sfărâmat în bucăți. Lumea m-a avertizat, dar nu am crezut-o / Am realizat că ești fals, iar asta a fost picătura care a umplut paharul / Nu-mi spune că îți pare rău / Poate părea că ești sincer, însă eu te cunosc și știu că minți”, redau versurile melodie.

„Îndrăznește să pună piesa Shakirei, ce tupeistă”, a comentat cineva. „Ce provocare, cât de jos să decazi încât să postezi acea melodie. Să arăți așa la vârsta ta e normal. La vârsta Shakirei și după doi copii să vedem unde vei fi, dragă”, a mai scris altcineva. Comentariile au apărut pe un cont creat de un fan al cuplului Pique-Marti.

Deși inițial s-a vehiculat că s-ar fi cunoscut într-un club, studenta la PR lucrează pentru Kosmos Studios, companie deținută de sportiv. Gerard și tânăra formează un cuplu de mai multe luni. Clara este organizatoare de evenimente, iar apropiații fotbalistului știu deja de ceva timp despre relația lor, pe care o și susțin.

Amanta lui Gerard Pique, ironie la adresa Shakirei? Cum a apărut Clara Chia Marti în mediul online

„Shakira este devastată. A avut nevoie de un psiholog după ce a văzut imaginile cu Gerard Pique și cu noua sa parteneră. Shakira nu se aștepta la o asemenea trădare din partea lui Pique, alături de care își dorea să-și petreacă restul zilelor”, a scris jurnalistul Jordi Martin, potrivit Spynews. „E foarte nervoasă după ce l-a văzut pe tatăl copiilor săi alături de iubită în public”, a mai declarat o altă sursă.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Cum a fost poreclită Shakira de prietenii lui Gerard Pique

Citește și: Shakira și Gerard Pique, împreună în Cehia după anunțul că s-au despărțit

Citește și: Britney Spears și Sam Asghari s-au căsătorit. Primul soț al artistei, ridicat de polițiști de la eveniment

Citește și: Shakira, acuzată că a înșelat. Solista și fotbalistul Gerard Pique s-au despărțit după 11 ani de relație

Sportivul și solista ar fi avut o înțelegere potrivit căreia nu ar fi trebuit să se afișeze alături de alți parteneri timp de cel puțin un an, pentru a-și proteja fiii, Milan Piqué Mebarak (9 ani) și Sasha Piqué Mebarak (7 ani). Gerard nu numai că a încălcat acordul lor, ci le-a și prezentat-o pe Clara părinților lui. Sportivul petrece mult timp alături de tânără în casa părinților lui, care este atașată de casă în care a locuit cu Shakira.

Cântăreața își dorește ca Milan și Sasha să se mute cu ea în Miami, SUA, însă sportivul nu este de acord. Pique nu vrea ca fiii lui să fie departe de bunicii paterni nici măcar pe perioada vacanței, considerând că acest lucru îi va putea afecta în mod negativ. Până în prezent, familia a locuit în Barcelona.

Amanta lui Gerard Pique, ironie la adresa Shakirei? Cum a apărut Clara Chia Marti în mediul online

Foto: Instagram; Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter