Actorii Lily-Rose Depp și Austin Butler, surprinși sărutându-se pe străzile din Londra

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 11 august 2021, 17:50

Lily-Rose Depp (22 de ani), fiica actorului Johnny Depp (58 de ani) și a fostei lui partenere de viață, artista Vanessa Paradis (48 de ani), a fost fotografiată de paparazzi sărutându-se cu actorul Austin Butler (29 de ani), fostul iubit al Vanessei Hudgens (32 de ani).

Actorii Lily-Rose Depp și Austin Butler, surprinși sărutându-se pe străzile din Londra

Austin și Lily-Rose au fost fotografiați weekendul trecut în Londra, luând cina cu un prieten. În prima parte a serii, perechea nu a dat de înțeles că ar forma un cuplu. Ulterior însă, după ce prietenul lor a plecat acasă, în timpul unei plimbări pe malul râului Tamisa, actorii au fost surprinși sărutându-se.

Lily a purtat o pereche de jeanși, o jachetă neagră, pantofi cu toc negri lăcuiți și o poșetă albă. Actorul i s-a asortat, purtând tot o pereche de jeanși albaștri, o jachetă bomber și ghete negre. Austin a revenit la nuanța naturală a părului său, blond, după ce a fost vopsit brunet pentru a juca rolul lui Elvis Presley într-un nou proiect.

Actorul se află în Londra pentru a filma mini-seria Masters of the Air, în care joacă alături de actorii Callum Turner (31 de ani) și Rafferty Law (24 de ani). Show-ul este produs de Steven Spielberg (74 de ani) și Tom Hanks (65 de ani) și va fi difuzat prin intermediul platformei online Apple TV+.

Citește și:

Meghan Markle, atacată din nou de propria familie. Ce a spus fratele ei vitreg despre ea

Rachel și Ross, împreună în realitate? Cum au fost surprinși recent Jennifer Aniston și David Schwimmer

Kate Bosworth și Michael Polish s-au separat după 8 ani de mariaj

Rihanna a devenit cea mai bogată cântăreață din lume. Solista este oficial miliardară

În ceea ce o privește pe Lily, ea întotdeauna își împarte timpul între Londra, Paris și New York. „Valoarea intimității este ceva ce mi-a fost insuflat de la o vârstă fragedă”, mărturisea Lily în aprilie 2021, în emisiunea The Drew Barrymore Show.

„Crescând într-o familie ca a mea, întotdeauna am învățat despre importanța intimității și despre a păstra anumite lucruri doar pentru tine. Este un lucru pe care l-am introdus în propria carieră. Este foarte important pentru mine”, a completat atunci.

În trecut, Lily a format un cuplu cu actorul Timothée Chalamet (25 de ani). Perechea s-a despărțit în 2020. Tot în 2020 s-au despărțit și Austin și fosta lui iubită, actrița Vanessa Hudgens. Vanessa formează în prezent un cuplu cu jucătorul de baschet Cole Tucker (25 de ani).

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter