Cele mai frumoase ținute de la SAG Awards 2022

De Adelina Duinea, pe

Gala SAG Awards 2022 a avut loc pe 27 februarie, la Barker Hangar, în Santa Monica, California, SUA. Pe covorul roșu al evenimentului au pășit, printre mulți alții, actrițele Salma Hayek (55 de ani), Nicole Kidman (54 de ani) și Reese Witherspoon (45 de ani). Vezi în GALERIA FOTO de mai jos cele mai frumoase ținute de la SAG Awards 2022.

Cele mai frumoase ținute de la SAG Awards 2022

Nicole Kidman a optat pentru o rochie Yves Saint Laurent din catifea neagră, cu un detaliu sub formă de fundă în zona gulerului. Ținuta a fost accesorizată cu un plic negru-lucios, bijuterii Harry Winston, ceas Omega și pantofi stiletto negri.

Salma Hayek a purtat o rochie Gucci roz din satin, accesorizată cu mânuși din dantelă și bijuterii Harry Winston.

Reese Witherspoon a optat pentru o creație a brandului Schiaparelli. Rochia neagră a avut un decolteu atipic și un brâu-trenă de culoare albastră. Actrița și-a accesorizat outfitul cu o pereche de pantofi stiletto Jimmy Choo și bijuterii Cartier.

Cate Blanchett (52 de ani) a ales o rochie sirenă neagră semnată Armani, cu un decolteu generos, accesorizată cu bijuterii Pomellato.

Lady Gaga (35 de ani) a purtat o rochie Armani Prive albă fără bretele, cu un decolteu îmbrăcat în aplicații prețioase. Artista și-a accesorizat ținuta cu bijuterii Tiffany & Co.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ashley Graham, prima imagine cu gemenii ei. „Nu a fost ușor”

Bella Hadid susține că a fost abuzată într-unele dintre fostele sale relații

Fabio Jackson este sosia lui Michael Jackson după operațiile estetice

Emma Roberts și Garrett Hedlund s-au despărțit la un an de la nașterea fiului lor

Selena Gomez (29 de ani) a ales o rochie Oscar de la Renta din catifea neagră, cu umeri supradimensionați. Actrița și-a accesorizat ținuta cu stiletto negri Christian Louboutin și bijuterii Bvlgari.

Vanessa Hudgens (33 de ani) a purtat o rochie albastră acvamarin, creație Versace, accesorizată cu bijuterii Chopard, plic și sandale aurii.

Hailee Steinfeld (25 de ani) a optat pentru o rochie Miu Miu neagră, decupată sub bust. Piesa a avut aplicații prețioase în jumătatea superioară și a fost accesorizată cu pantofi Jimmy Choo și bijuterii Tiffany & Co.

Elle Fanning (23 de ani) a purtat un ansamblu Gucci alcătuit dintr-o pereche de pantaloni negri strălucitori și o cămașă albă accesorizată cu o vestă din satin și bijuterii Cartier.

Alexandra Daddario (35 de ani) a optat pentru o rochie Versace de un alb-strălucitor, cu un decolteu adânc și un șliț înalt, pe care a accesorizat-o cu o pereche de pantofi stiletto în aceeași nuanță.

Foto: Instagram; Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter