Ştefan Bănică Jr. a recunoscut relaţia cu Lavinia Pârva. De câţi ani sunt împreună?

De Sandra Sarbu, pe

Ştefan Bănică Jr. şi Andreea Marin au divorţat la începutul acestui an. Dacă Zâna şi-a găsit deja fericirea în braţele altui bărbat, turcul Tuncay Ozturk, cântăreţul a confirmat abia mai târziu relaţia pe care a început-o cu frumoasa Lavinia Pârva.

Ştefan Bănică Jr., acuzat că îşi înşela soţia cu Lavinia Pârva

Dacă vă aduceţi aminte, în urmă cu doi ani, Ştefan Bănică Jr. a fost „cuplat” de presă cu Lavinia Pârva, după ce au fost văzuţi împreună. Tot atunci, Andreea Marin şi soţul au ieşit în faţa camerelor de luat vederi ca să combată acel „zvon urâcios” care le-ar fi făcut rău familiei, pentru că presa nu ştie să respecte intimitatea oamenilor, după spusele lor. Şi totuşi, tot în acea vreme Andreea ameninţa că dacă se va mai spune că soţul ei are legătură cu Lavinia, s-ar putea ajunge la divorţ. Zis şi făcut, doi ani mai târziu, cei doi şi-au spus la revedere. Acum fiecare şi-a găsit un nou – sau mai puţin nou – partener de viaţă.
Observ că într-o societate plină de frământări social-politice, unii nu pot dormi din cauza vieţii mele particulare. Pentru a linişti «spiritele», declar că sunt deocamdată la începutul unei relaţii cu Lavinia Pârva şi nu ascund lucrul acesta. Sunt un om matur, liber şi e dreptul fiecăruia dintre noi să-şi trăiască viaţa aşa cum consideră, fără a simţi nevoia de a da explicaţii. Este alegerea mea şi sper să o respectaţi. Mulţumesc!„, a declarat Ştefan Bănică pentru Mediafax.

Ce spun gurile rele

Încă din 2011, când Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică au fost văzuţi prima oară împreună, „gurile rele” au spus că este evidentă apropierea lor. Dar Andreea Marin, o expertă a diplomaţiei, a ieşit în faţă să îşi apere soţul infidel şi căsnicia deja aflată pe făgaş de destrămare, doar de dragul imaginii „familiei fericite”. Şi totuşi a rezistat doi ani într-o relaţie tensionată, în care frustrarea a crescut. Şi am observat toţi acest lucru când Andreea Marin a explodat în faţa publicului, întrebând-o pe un ton ridicat pe Adriana Nicolae dacă într-adevăr copilul său este făcut cu Ştefan.
Ştefan Bănică Jr. a recunoscut relaţia cu Lavinia Pârva. De câţi ani sunt împreună?

Lavinia Pârva şi Andreea Marin

După ce le-a părăsit pe Cristina Ţopescu şi Mihaela Rădulescu, Ştefan Bănică Jr. a trecut la brunete. Camelia Constantinescu, mama primului său băieţel, Andreea Marin, mama Violetei, şi acum Lavinia Pârva. Mai mult, Andreea Marin şi Lavinia Pârva seamănă foarte bine – amândouă au părul lung, drept şi negru ca abanosul, tenul curat ca lacrima şi gropiţe în obraji.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter