Soțul Cristinei Șișcanu a explicat ieșirile nervoase ale acesteia de la Survivor

De Unica.ro, pe
Mădălin Ionescu, soțul Cristinei Șișcanu, a explicat ieșirile nervoase ale nevestei lui în show-ul de televiziune Survivor de la Kanal D, din care aceasta a fost eliminată.

Cristina Șișcanu a fost dur criticată de telespectatorii care i-au urmărit prestația în Survivor. Aceștia nu au fost impresionați de atitudinea arogantă și lipsită de fair-play ale vedetei față de ceilalți concurenți. Soțul ei s-a grăbit să o apere însă, după cum arată Click. Pe canalul de Instagram TV al Cristinei Șișcanu, Mădălin Ionescu a explicat:

„Cred că ea se aştepta, aşa cum au făcut-o mai mulţi faimoşi, că elementele sportive nu vor fi predominante. Sigur se aştepta ca problemele cu mâncarea să fie extreme de serioase, dificile să fie şi acomodarea cu condiţiile precare de igienă, absenţa unui spaţiu pentru dormit, procurarea hranei. Şi pentru asta cred că era pregătită. Cristina este o fire extreme de dârză. Extrem de rezistentă. Este o femeie cu un simţ al deminităţii ieşit din comun. Este altruistă. Are un suflet foarte bun şi cei care o cunosc ştiu exact ce spun […].

Nu ştiu câţi din cei care o critică acum ar putea trăi cu 100 de grame de orez pe zi, să locuiască în acele condiţii foarte dificile şi să mai facă faţă şi unei competiţii cu nişte oameni care şi-au dedicat viaţa sportului şi să mai fie şi lucizi, calmi şi tăcuţi, atenţi cu toată lumea. Ştiu lucruri pe care le-a făcut Cristina, pentru că le-a şi menţionat oarecum în momentul eliminării cumva supărată de situaţia prin care trece. Eu sunt foarte, foarte mândru de ea.

S-a dovedit a fi cu adevărat un supravieţuitor. Calităţile ei extraordinare de om care întotdeauna a făcut ceva pentru semenii ei i-au ieşit în evidenţă şi de această dată. Ştiu exact ce a făcut şi m-a surprins  extraordinar de mult pentru că eu aveam senzaţia că este mult mai sensibilă. […] Toţi cei care judecă de pe margine, stând în faţa televizoarelor, condamnând-o că este cel mai slab om din echipă sau că a avut nişte reacţii temperamentale nu ştiu ce spun.[…] eu nu am văzut atâta răutate în altă parte a lumii ca aici în România!”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter