Soția lui Oreste, Liliana, e total schimbată astăzi. Aventura care le-a încercat mariajul

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Luni, 27 februarie 2023, 16:58

S-au căsătorit când el avea 17 ani, iar Liliana 21, dar mariajul lor a fost pus la grea încercare, pentru că la un moment dat a început să dea semne de motonie. Oreste (47 de ani) și Liliana (51 de ani) au ajuns să se înșele reciproc, dar, în cele din urmă, au înțeles că nu pot da cu piciorul sentimentelor care i-au unit și și-au salvat mariajul.

S-au căsătorit în 1996. Pe atunci Oreste nu se ciocnise de celebritate. El și Liliana aveau visuri mari. Curând au devenit părinți, așa că venirea Sabinei le-a crescut obiectivele. Treptat, soarta le-a zâmbit. El a început să prezinte mai multe emisiuni TV, la una dintre ele fiind coleg cu prietenul său, Mircea Badea.

Oreste: „Până și sexul dintre noi începuse să semene cu ungerea unei felii de pâine uscată cu margarină”

Dar succesul pe care îl trăia a început să nască și multe deziluzii. Oreste a început să fie curtat de tot mai multe doamne și dominșoare, se îndepărta de soție și nu mai credea în mariaj. La un moment dat, fiecare dintre ei avea o altă relație.

Fostul prezentator a povestit pentru revista Tango cum a fost acea perioadă. „Nu mi-a fost ușor. După șase ani de fidelitate asumată, instinctele mele de prădător se atrofiaseră. Dar am descoperit, surprins, că vechile obiceiuri nu se uită niciodată și am început un dans pe coji de ouă. Mă încărcăm cu iluzii prin paturile unor doamne și domnișoare dispuse și veneam acasă ceva mai blând, mai tolerant și, cică, mai iubitor!

Curând, aveam să înlocuiesc sentimentul de vinovăție cu vanitatea că sunt atât de deștept, încât nu mă poate prinde nimeni, dar Lili se îndepărta din ce în ce mai mult de mine. Încercasem s-o țin aproape, plecând eu hai-hui, dar instinctul ei de femeie sănătoasă o trăgea de mânecă. Lucrurile începuseră să coboare într-un derizoriu nemeritat. Aproape că ne uram. Până și sexul dintre noi (cândva punctul nostru forte) începuse să semene cu ungerea unei felii de pâine uscată cu margarină. Îmi repetam că o nouă cucerire îmi va da puterea să trec peste, să conserv o relație pe care nu doream s-o distrug. Sabina nu bănuia nimic. Încă era un copil fericit! Până când, într-o zi, mi-a spus că o înșel”, povestea Oreste.

Oreste: „Lili și-a găsit un amant, eu, o doamnă bine”

Curând, pasiunea dintre ei a început să nu mai existe. S-au aventurat în relații frivole. A venit însă o zi când și-au văzut povestea cu alți ochi.

„Lili și-a găsit un amant, eu, o doamnă bine. Povestea noastră se pregătea să între într-o cutie prăfuită, unde zac toate iubirile irosite, sfârșite prost, urâțite. Prietenii mei nu mai erau și ai ei. Și, într-o zi, la Paris, chinuit de o otita sinistră, uitându-mă la fiica mea cum se da într-un carusel, m-a cuprins, brusc și de neînțeles, un dor nebun de Lili. Era atât de chinuitor, încât m-am speriat. De acolo, din leagăn, Sabina mi-a zâmbit într-un fel anume. Atunci, parcă același înger sau demon, care mă mai vizitase cândva, mi-a șoptit la ureche: nu poți fugi, asta se numește dragoste”, spunea el.

Și-au reparat relația și au mers mai departe, dar același lucru nu l-a putut face și în privința prieteniei cu Mircea Badea, prietenul lui de cursă lungă. Drumurile li s-au despărțit și nu li s-au mai reunit niciodată.

Oreste și-a măritat fata și a devenit bunic la 43 de ani

În 2017, Oreste și-a condus fiica la altar. Sabina s-a căsătorit cu Adi Cornei, un tânăr din Tulcea, apoi cei doi au devenit părinți. Astfel că, la 43 de ani, fostul prezentator a devenit bunic. Igor l-a făcut pe fostul prezentator să încerce sentimente pe care nu le cunoscuse până atunci. Și ca și cum toate astea nu ar fi fost de ajuns. Oreste a mai făcut un pas. A luat toată familia, a vândut apartamentul din Capitală și cei 60.000 i-a investit într-o casă la țară, pe care a ridicat-o în curtea socrilor lui.

Viața la țară

„Avem o curte de 2.000 de metri pătrați, trei câini, 3 pisici și vreo 30 de pomi fructiferi. Din care facem tot feluri de compoturi și dulcețuri excepționale. Când am venit acum șase ani aici, eram plăpând, stresat, obosit, încuiat, nervos, fără niciun simț practic. Mi-au trebuit doi ani de trudă cu pământul, cu livada, cu animalele, să simt și să mă bucur și eu de aerul ăsta curat, de liniște și de ritmul total aparte față de București, ca să îmi revin. Vă spun sincer, acum parcă sunt mai tânăr cu 10 ani”, povestea Oreste, recent, pe Facebook.

Foto: Tango. Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter