Soția lui Gheorghe Gheorghiu, detalii despre relația cu artistul. Cum s-au cunoscut

De Unica.ro, pe

Gabriela Băncescu, soția lui Gheorghe Gheorghiu, a dezvăluit detalii despre relația cu artistul, dar și despre cererea în căsătorie.

Gheorghe Gheorghiu și Gabriela Băncescu, patroana unui restaurant cu specific românesc din SUA, s-au căsătorit în noiembrie 2021, la New York. La aproape un an de când și-au unit destinele, soția artistului a povestit cum a început povestea lor de dragoste.

Cum a început povestea de dragoste dintre Gheorghe Gheorghiu și soția lui

Noi ne cunoaștem de exact 28-29 de ani, dar ne-am cunoscut profesional. Ne-am cunoscut când a venit în turneu, atunci aveam restaurantul și venea des cu artiști. Dar atunci a fost așa o situație că eu aveam o viață mai dificilă, munceam foarte mult, aveam probleme din toate părțile. (…) Era o legătură de prietenie și așa, cu anii, eu aveam încredere în el, el în mine, ne ajutam foarte mult și așa s-a legat, a mărturisit soția lui Gheorghe Gheorghiu, pentru Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Citește și: Loredana Groza și Antonia, show incendiar la ziua de naștere a Emei Uta. Divele, filmate în timp ce dansau provocator

Iulia Vântur revine pe micul ecran. În ce show TV o vom putea vedea

O anchetă FBI scoate la iveală detalii neașteptate din mariajul Angelinei Jolie cu Brad Pitt. Actorul, acuzat de violențe și abuz de alcool

Mama Asianei Peng, atac dur la adresa familiei lui Laurențiu Reghecampf. „Fiica mea nu e de speța Corinei Caciuc!”

Gabriela Băncescu, despre cererea în căsătorie: „Nu-mi venea să cred”

Soția artistului a vorbit și despre momentul plin de emoții în care a fost cerută în căsătorie. Aceasta a primit inelul de logodnă în Florida.

El s-a dus acolo (n.r în Florida) înainte, că rămăsese din turneu și s-a dus cu prietenii, au cumpărat inel. Eu când am aterizat cu fiul meu (…) am văzut că era agitat așa, nu mai avea stare (…) a scos inelul, nici nu mai știu ce a zis. (…) Când am văzut că scoate inelul nu-mi venea să cred, a mai dezvăluit Gabriela Băncescu.

Gheorghe Gheorghiu și Gabriela s-au căsătorit la New York

Gheorghe Gheorghiu și Gabriela Băncescu s-au căsătorit în data de 14 noiembrie, la New York, SUA. Nașii lor de cununie sunt Maria Dragomiroiu și soțul ei, Alexandru Mihu. Cununia religiosă a avut loc la Biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel din New York. Petrecerea a fost una tradițional românească, cu mulți invitați.

Solistul s-a mutat în Statele Unite ale Americii în 2015. Acesta a mai fost căsătorit cu Camelia și au împreună o fată. Cele două locuiesc, de asemenea, în SUA.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter