Sophie Turner, însărcinată cu al doilea copil? Cum a fost fotografiată actrița

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 21 februarie 2022, 17:29

Sophie Turner (25 de ani) și Joe Jonas (32 de ani) formează un cuplu din anul 2016. Perechea s-a logodit în 2017 și s-a căsătorit în mai 2019, într-o locație de vis, Castelul Tourreau din Franța. În iulie 2020, actrița și solistul au devenit părinții unei fiice, Willa (1 an).

Sophie Turner, însărcinată cu al doilea copil? Cum a fost fotografiată actrița

CONȚINUT VIDEO UNICA

Recent, Sophie și Joe au fost fotografiați plimbându-se în Los Feliz, California, SUA. În imagini, actrița poartă un cardigan-rochie de culoare verde, saboți, ochelari de soare și o mască de protecție, toate negre. Joe a optat pentru o pereche de adidași albi, pantaloni maro și un cardigan cu imprimeu în nuanțe de verde, bleu și roz, peste un tricou alb.

În imagini, actrița pare a fi însărcinată. Până la acest moment, cuplul nu a confirmat sau infirmat speculațiile. Presa din America nu știe dacă Sophie este cu adevărat însărcinată sau le joacă o farsă. „Dar dacă a mâncat un burrito mare la prânz?”, a glumit un utilizator de Twitter.

Perechea nu a vorbit deloc public despre prima sarcină și nici despre nașterea fiicei lor. Când fiica lor avea două luni, însă, cu ocazia aniversării artistului, Sophie a scris în mediul online: „La mulți ani, iubitule, scumpule, tăticule!”. O lună mai târziu, actrița a publicat pe Instagram câteva fotografii din timpul primei sarcini.

Zvonurile privind sarcina lui Sophie vin la scurt timp de la anunțul lui Nick Jonas (29 de ani), fratele mai mic al lui Joe, că a devenit tată. În decembrie 2021, Nick și soția lui, actrița Priyanka Chopra (39 de ani), au aniversat 3 ani de mariaj.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Actorul Sir Sidney Poitier, primul bărbat de culoare premiat cu Oscar, a murit la 94 de ani

Lisa Bonet și Jason Momoa s-au despărțit după o relație de 16 ani

Megan Fox și Machine Gun Kelly s-au logodit. Cum arată inelul de logodnă

Pe 21 ianuarie 2022, perechea a publicat următorul mesaj în mediul online: „Suntem extrem de bucuroși să confirmăm că am devenit părinți prin intermediul unei mame-surogat. Vă cerem respectuos intimitate în aceste momente speciale în care ne focusăm atenția către familia noastră”.

„Familia este o parte importantă a vieții mele. Întotdeauna am avut acest vis (n.red.: să-și întemeieze propria familie)”, declara Priyanka în ianuarie 2021, pentru E! News. Un an mai târziu, în ianuarie 2022, actrița mai spunea pentru Vanity Fair: „Cu binecuvântarea lui Dumnezeu, când se va întâmpla, se va întâmpla (n.red.: să devină mamă)”.

În același interviu, întrebată dacă ea și Nick ar fi dispuși să-și încetinească ascensiunea profesională pentru a crește un copil, actrița a completat: „Sunt ok cu asta. Amândoi suntem ok cu asta!”. Între actori este o diferență de vârstă de 10 ani.

„Oamenii ne-au judecat aspru și încă ne judecă pentru asta. Mie mi se pare incredibil. Când e invers, adică bărbatul este mai în vârstă, nimănui nu-i pasă, ba oamenilor chiar le place”, declara Priyanka în iunie 2019, pentru InStyle. „Diferența de vârstă nu-i afectează în niciun fel”, mai declara o sursă apropiată perechii în iulie 2018, pentru People.

Foto: Instagram; Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter