Smiley, un artist independent: „Am încredere în gusturile muzicale ale Ginei, însă în alegerea pieselor eu decid”

De Elisabeta Cosmescu, pe Ultimul update Joi, 09 septembrie 2021, 14:13

Dacă ar fi să i se ofere un premiu pentru cel mai simpatic tătic din showbiz-ul românesc, cu siguranță, Smiley ar putea ocupa un loc fruntaș în preferințele publicului. Nici la nivel profesional nu se lasă mai prejos, fiind foarte apreciat ca om de televiziune, cântăreț, compozitor, producător muzical (HaHaHa production) și vlogger. Toate perfomanțele lui sunt la superativ, iar implicarea și puterea de muncă continuă să strângă aprecierile fanilor și nu numai.

A scris istorie cu trupa Simplu, alături de care a lansat cinci albume premiate cu Discul de Aur, apoi Smiley și-a dezvoltat cariera solo, lansând albume de renume precum: „În lipsa mea” (2008), „Plec pe Marte” (2010), „Acasă” (2013) și „Confesiune” (2017).

Stilurile muzicala bordate de-a lungul carierei solo au alternat de la pop, soul, funk, la r’n’b, reggae și hip-hop. Indiferent de ritmurile alese, artistul e primit foarte bine de public, dovadă sunt milioanele de vizualizări ale videoclipurilor şi din hit-urile din topurile muzicale autohtone.

Andrei Tiberiu, pe numele său real a mărturisit, că de-a lungul vremii muzica lui s-a transformat odată cu vârsta și că acum piesele lui reflectă mai mult sentimentele și valorile în care crede cu tărie.

Citește și:
„Nu vreau să fiu un model pentru oameni”. Mesajul ferm pe care l-a transmis Smiley fanilor
Gina Pistol și Smiley, prima vacanță în trei de când au devenit părinți! Ce destinație a ales cuplul
Smiley și fiica sa, Josephine, surprinși într-o ipostază adorabilă. Cum a fost fotografiat artistul
De ce nu vor Smiley și Gina Pistol să arate public chipul fetiței lor

Smiley a subliniat la un momendat că nu își dorește să fie un model pentru fanii săi. Cu toate acestea, artistul s-a dovedit preocupat în permanență ca mesajul pieselor lui să nu fie unul greșit sau distorsionat.

În ceea ce privește cariera sa muzicală și discuțiile pe care le are în jurul temei cu partenera sa, Gina Pistol, Smiley a spus pentru Unica.ro că preferă ca acasă să rămână mai concentrat pe aspectele creșterii fetiței lor și pe activitățile de relaxare. Așa că, discuțiile legate de zona profesională mai pot aștepta aici.

„Aspectele profesionale, le țin profesionale. Adică, prefer să rămână în sfera asta. De obicei, eu decid asupra proiectelor muzicale, desigur alături de echipa mea. Acum, evident că îi cer și părerea Ginei, dar e încă o părere. Am încredere în gusturile muzicale ale Ginei, însă în alegerea pieselor și ce ține de ele, eu decid, oricum”, a ținut să explice cu sinceritate Smiley.

Întrebat și câte din proiectele sale muzicale pe care le creează ajung în atenția fanilor, artistul a răspuns că doar o jumătate. „Ca proporție, în jur de o jumătate din proiectele la care lucrez alături de echipa mea ies la lumină. Țin să spun că muncim destul de mult în studio. Am aproape o mie de piese lansate până acum, în calitate de autor și munca mea nu se oprește aici.”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter