Smiley și Gina Pistol nu se mai ascund. Cei doi au făcut un live împreună și au vorbit despre relația lor: ”Te iubesc! Hai acasă!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 09 aprilie 2020, 15:49
Smiley și Gina Pistol trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani de zile, însă mult timp au reușit să o țină departe de ochii curioșilor. Ei bine, după ce Smiley a recunoscut în revista Unica relația pe care o are cu Gina Pistol, cei doi nu s-au mai ascuns, dar au fost în continuare discreți.

Smiley și Gina Pistol se află în izolare la domiciliu împreună și se pare că se înțeleg foarte bine. Cei doi au făcut declarații neașteptate despre relația lor într-un live transmis de Smiley pe canalul său de youtube. Aceștia au povestit despre activitățile zilnice pe care le fac împreună, despre faptul că gătesc împreună și au glumit unul pe seama celuilalt:

Ce mă enervează cel mai tare la colegul meu de izolare? Că este dezordonat!” – a răspuns Gina Pistol la întrebarea iscoditoare a lui Smiley, moment în care artistul a pus punctul pe i și a întrebat-o ce rețete noi a gătit: „Nimic nou!” – a răspuns Gina senină, iar Smiley a punctat: Și nu crezi că ar fi cazul?”

Ei bine, dialogul lor s-a încheiat surprinzător, cu o declarație de dragoste din partea Ginei Pistol: „De dimineață ne-am băut cafeaua împreună și apoi ai dispărut. Te aștept! Să nu uiți să iei o pâine când vii. Auzi? Te iubesc! Hai acasă!”

Imediat ce a închis comunicarea cu Gina fanii au rămas surprinși să o vadă de îndrăgita prezentatoare a emisiunii Asia Express intrând în live-ul lui Smiley și sărutându-l: Mi-era dor de tine! – i-a spus aceasta, iar reacția lui Smiley a fost delicioasă: „M-a luat prin surprindere. Nu știu dacă se vede, dar m-am înroșit. M-am emoționat și nici nu mai știu ce voiam să spun.” – a mărturisit artistul.

Dialogul celor doi este savuros și îl puteți urmări în materialul video de mai jos!

Citește și – Antonia despre fiica sa, Maya, aflată în izolare în Italia: „Problema este mult mai avansată”

Citește și – Cum se distrează familia Măruță în izolare la domiciliu. VIDEO

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter