Smiley și Gina Pistol i-au pregătit cadoul de majorat fetiței lor, Josephine, cu câteva ore înainte ca ea să se nască

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 29 iunie 2022, 12:52

Invitat în podcastul lui Mihai Bobonete, „Da, bravo!”, Smiley (38 ani) a povestit pentru prima oară un moment emoționant, pe care el l-a pus la cale cu ajutorul iubitei sale, Gina Pistol (41 ani), chiar înainte de nașterea fetiței lor, Josephine.

Deși cea mică mai are mult până la 18 ani, fiind născută în martie 2021, părinții ei i-au pregătit deja cadoul de majorat. Artistul a povestit momentul, îndemnând și alți viitori părinți să încerce acest experiment și mărturisind că ideea nu îi aparține, de fapt, pentru că părinții lui sunt cei care au pus-o prima oară în practică.

„Noi am făcut o treabă, fix înainte să plecăm la maternitate. Eu i-am zis Ginei că aș vrea să facem o filmare, la Josephine în cameră, să-i vorbim ei la 18 ani (n.r să-i transmită un mesaj). Și Gina mi-a zis că nu poate, că o să plângă… dar fix înainte cu jumătate de oră sau o oră, înainte să plecăm la maternitate, am pus telefonul să vorbim. Nu ne-am făcut niciun plan, am zis hai să vorbim despre ce simțim. Și atât am zis… draga noastră Josephine, și am început să plângem amândoi ca proștii. Dar până la urmă am reușit să spunem niște lucruri, pe care eu nu mi le amintesc, nici nu pot să mă uit la filmare acum, dar vrem să i-o dăm la 18 ani. Eu am învățat asta de la ai mei. Părinții mei, când am făcut 18 ani, mi-au făcut cadou o înregistrare cu mine la 3 ani”.

Citește și – Amalia Năstase, despre divorțul de Ilie Năstase: „A fost ca un roller coaster”

Citește și – Lili Sandu, primele declarații după vindecarea de COVID-19: „Au fost câteva zile de coșmar”

Citește și – Care este unicul regret al Doiniței Oancea: „Nu am acordat suficient de multă importanță”

Citește și – Ela Crăciun și-a anulat vacanța în Sri Lanka cu o zi înainte de plecare: „Unul dintre noi este pozitiv”

Citește și – Un bărbat a cerut divorțul chiar în ziua nunții, din cauza unui cântec ales de mireasă

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu din 2016, dar abia din 2018 relația lor a devenit publică. „Ne-am trăit relația noastră, curată și frumoasă, în casa noastră. Am trăit în intimitatea noastră, gândiți-vă că facem cinci ani de când suntem împreună. Așa am ales noi să ne construim relația. N-am încercat să-l schimb, l-am lăsat așa cum este el. Și nici el n-a încercat să mă schimbe pe mine. Ceilalți parteneri pe care i-am avut în viață au încercat, că de ce îl îmbrățișez pe ăla, sau de ce glumesc. Aveau de pierdut când încercau să mă schimbe. Nu încerca să-mi impui niște limite! Mă schimb că vreau eu”, mărturisea Gina Pistol anul trecut, pentru Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter