Smiley recunoaște relația cu Gina Pistol

De Mădălina Manole, pe
Smiley și Gina Pistol formează un cuplu din martie 2017, însă până acum niciunul dintre ei nu a dorit să dezvăluie amănunte, ba chiar s-au ferit să recunoască că sunt într-o relație.

Smiley a vorbit acum, pentru prima oară, despre femeie care-i este alături și nu s-a sfiit să-i spună pe nume și să recunoască gesturile de iubire pe care le face pentru a o răsfăța, inclusiv a mărturisit că-i aduce cafeaua la pat: ”Da, şi asta! (n. red. – îi aduce cafeaua la pat). Dar cel mai important, nu doar pentru femeia din viaţa ta, dar şi pentru oamenii din jur, trebuie să fii prezent în viaţa lor când au nevoie de tine şi nu neapărat când vor ceva. Un gest cât de mic contează. De câte ori am ocazia (n. red. – îi oferă cadouri iubitei sale). Îmi place să ofer cadouri din astea mai interesante. O excursie, o vacanţă, ceva despre care să îţi aminteşti” – a spus Smiley pentru click.ro. Întrebat despre ultima vacanță petrecută împreună cu persoana iubită, Smiley a dezvăluit fără rețineri: ”În această vară, în Portugalia, cu Gina (Pistol – n.r.), da!”

Gina Pistol si Smiley

Dacă Smiley a recunoscut că nu se gândește încă la căsătorie, Gina Pistol a vorbit cu entuziasm despre nuntă: Dacă bărbatul meu mă cere de soață înseamnă că o să-i port numele. (…) Cred că unul dintre lucrurile pe care omul de lângă mine le preferă este că am simțul umorului. Sunt mai glumeață de fel. Tot timpul fac glume, mai tâmpite, mai puțin tâmpite. Dar să spunem că eu sunt o femeie pasională”, – a declarat Gina Pistol pentru cancan.ro.

Gina Pistol si Smiley

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter