Natalia Mateuț iubește din nou. „Sunt îndrăgostită! Nu e din showbizul de aici”

De Raluca Vițu, pe

Natalia Mateuț iubește din nou și este mai fericită ca niciodată. În vârstă de 32 de ani, fata fostului fotbalist Dorin Mateuț, trece prin unele schimbări importante în viața sentimentală și spune că este fericită.

Natalia Mateuț a spus, în cadrul emisiunii Xtra Night Show (XNS), de la Antena Stars, că bărbatul care i-a furat inima face parte tot din showbiz, ca și ea. Momentan nu a dat multe detalii despre el, dar a precizat că va povesti mai multe despre iubitul ei atunci când va veni momentul potrivit.

Natalia Mateuț: ”Sunt îndrăgostită, da!”

Prezentatoarea de televiziune spune că se simte mai fericită ca niciodată în noua relație.

”Sunt îndrăgostită, da. Cum adică, am fost eu vreodată neîndrăgostită. Momentan, e faza de tatonare. Nu am fost nicicând mai fericită. Trec prin cea mai frumoasă și bună perioadă a vieții mele, sunt liniștită. Atunci când eram fericită, nu știam că pot să fiu mai fericită de atât.

Citeşte şi: Natalia Mateuţ s-a despărţit de acelaşi bărbat de 10 ori în 4 ani

Eram, dar am trecut la următorul nivel acum, sunt foarte bine eu cu mine. Sunt bine eu cu mine, nu mai e nevoie de compromis pentru a-i mulțumi pe ceilalți. La 32 de ani este altceva.

O relație înseamnă compromisuri, mai mari sau mai mici, în funcție de cum vrei tu și ce vrei să însemne pentru tine. Nu există perfecțiune. Alegerile pe care le-am făcut în ultima vreme, m-au făcut fericită. Călătoresc mai mult și sunt fericită. La momentul potrivit o să vorbesc despre el. Da (n.r e din domeniu), dar nu e din showbizul de aici. O să povestesc eu”, a relatat Natalia Mateuț la XNS.

„Îmi doresc foarte tare un copil!”

În urmă cu câteva luni, fata cea mare a fostului dinamovist Dorin Mateuț a declarat că își dorește foarte mult o relație stabilă, un partener de încredere, să se așeze la casa ei și să-și întemeieze o familie. Vedeta de televiziune a mărturisit că își dorește foarte tare un copil.

Citeşte şi: Vica Blochina şi Natalia Mateuţ, provocatoare la emisiunea „Splash, vedete la apă”. Ţie care ţi se pare mai sexy?

“Îmi doresc să cred că voi alege în viitorul apropiat omul cu adevărat potrivit mie. Alături de care să îmi întemeiez o familie și să fac un copil pentru că îmi doresc foarte tare un copil!

Asta este clar, una dintre rezoluțiile mele în viitorul apropiat. Nu știu dacă se va materializa sau nu acum pe anul asta, dar cu siguranță asta în doresc. Îmi doresc un om alături cu care să construiesc ceva frumos și care să își dorească și el același lucru ca și mine.

Citeşte şi: Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru nu vor mai prezenta „Star Matinal”. Cine le va lua locul

Îmi doresc pe cineva cu care să privesc în aceeași direcție. Adică nu mai sunt la vârsta la care să pot să pierd timpul și nu îmi doresc să o mai fac. Dintotdeauna când am fost implicată într-o relație și când am iubit, mi-am dorit la un moment dat treaba asta” – a precizat Natalia Mateuț, pentru ciao.ro, la începutul acestui an.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter