Smiley nu vrea să participe cu Gina Pistol într-un reality-show. Care este motivul

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 22 octombrie 2019, 18:32
Smiley și Gina Pistol au recunoscut, după o relație care durează deja de trei ani, că formează un cuplu, iar marea dezvăluire a făcut-o întocmai artistul într-un interviu acordat, în exclusivitate, în Revista Unica.

Pentru Smiley și Gina Pistol urmează o perioadă destul de dificilă, în care vor sta despărțiți, pentru că artistul pleacă în turnee, iar Gina este deja plecată în Filipine, pentru a prezenta emisiunea Asia Express. Cu toate acestea, Smiley a declarat că nu ar vrea să participe la un reality show alături de iubita sa, chiar dacă suma oferită ar fi de un milion de euro. Artistul a explicat și care sunt motivele:

Nu ştiu, să vedem. Nu cred, nu sunt genul…Dacă ar fi o aventură în care să fim numai noi doi, nu mi-ar plăcea să fie televizată. Dar mi-ar plăcea să mă duc aşa, dar să fie filmat pentru vlogul meu. Dar nu mi-ar plăcea să fie cu multe camera după noi”, – a mărturisit Smiley într-un interviu acordat pentru click.ro.

Smiley și Gina Pistol locuiesc împreună, iar artistul a povestit o secvență intimă din viața de cuplu, semn că cei doi se înțeleg de minune.

Vezi mai multe imagini cu Smiley și Gina Pistol în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter