Smiley, mesaj după apariția clipului în care se sărută pasional cu Gina Pistol

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 11 februarie 2022, 21:13

Teaser-ul publicat de Smiley pentru promovarea celui mai nou videoclip al său a scandalizat fanii de pe rețelele de socializare. Artistul a revenit însă cu o explicație pentru secvențele în care se sărută pasional cu Gina Pistol într-un supermarket.

Smiley și Gina Pistol au fost filmați printre rafturile unui supermarket, în ipostaze extrem de intime, așa cum nu au mai fost văzuți niciodată.

Smiley, mesaj după apariția clipului în care se sărută pasional cu Gina Pistol

Clipul a fost publicat de artist pe conturile sale de socializare, spre surprinderea tuturor.

Cu o zi înainte de lansare ne cam ia valul… „Mi-aduc aminte” maine de la 18:30 pe Youtube, a scris Smiley în descriere.

Citește și: Cât costă sandalele pe care Delia le-a purtat de ziua ei

Loredana Groza, fotografie topless pe Instagram

Cu ce meniu l-a așteptat Vladimir Putin pe Emmanuel Macron la Kremlin

Viralul zilei. Val de ironii pe internet la anunțul închirierii unei garsoniere de 11 mp. „O poți ilumina cu un singur licurici”

Smiley, mesaj după apariția clipului în care se sărută pasional cu Gina Pistol

Deși era clar că este vorba despre promovarea unui nou videoclip, unii urmăritori s-au arătat revoltați de ipostaza în care au apărut Smiley și Gina Pistol.

„Sincer, vă ador pe amândoi, dar asta e un pic cam intim”, „Mai era un pic și făceați dragoste în public”, „Așa ceva se face în particular”, „Parcă vă stătea mai bine când erați mai rezervați în a face publice imagini cu voi! Iubirea este frumoasă, însă nu trebuie împărtășit cu cei din jur tot ce se întâmplă între voi”, „Scârbos”, sunt o parte dintre comentariile internauților.

Deranjat de mesajele primite, Smiley le-a transmis acestora un mesaj.

Am postat ieri pe Instagram un filmuleț în care mă pup cu Gina și au comentat foarte mulți oameni. Au comentat unii și foarte urât. S-au scandalizat de-a dreptul de această manifestare ieșită din comun. Aș vreau să îi asigur că este doar o cascadorie făcută pentru videoclipul pe care urmează să-l lansez, care se numește „Mi-aduc aminte”.

Aș vrea să vă asigur că așa ceva nu se întâmplă în viața reală între noi doi niciodată, deci stați liniștiți. Pentru cei care au fost scandalizați de imaginile pe care le-am postat, aș vrea să le recomand să nu se uite la clip pentru că plin cu așa ceva și devine și mai rău. Îi rog să nu se uite pe cei care au fost deranjați de aceste imagini la premiera clipului și să nu facă așa ceva acasă, a transmis Smiley într-un mod ironic.

Și ca să v-o spun pe aia dreaptă, nici măcar nu suntem noi în imagini. Sunt doi cascadori care joacă aceste scene în locul nostru, a mai spus artistul zâmbind.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter